Easy Landing Yangon

Ontspannen aankomen in Myanmar

Ontspannen aankomen in Myanmar

Easy Landing Yangon

Deze bouwsteen, de Easy Landing Yangon, is het ideale begin van je rondreis: na aankomst op het vliegveld van Yangon word je opgewacht door een chauffeur die je naar je hotel voor de eerste 2 nachten brengt. In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar het hotel en de eerste twee overnachtingen inclusief ontbijt.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst luchthaven en transfer naar hotel

Bij aankomst op het vliegveld word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel in het centrum van Yangon brengt. Je eerste dagen in Yangon kun je ideaal gebruiken om kennis te maken met de bevolking en de cultuur om je voor te bereiden op de rest van je reis. In de avond kun je over de gezellige avondmarkt in China-town lopen!

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Vrije dag

Vandaag heb je een vrije dag in Yangon. Bezoek met een taxi bijvoorbeeld de beroemde Shwedagon Pagode, door de ontdekkingsreiziger Kippling ooit “het gouden Mysterie” genoemd. In de hitte van de dag schittert de 2500 jaar oude gouden stoepa in het zonlicht over de stad. Voor Birmese boeddhisten is Shwedagon de meest heilige plek in het land, elke Birmese boeddhist hoopt één keer in zijn leven deze plek te bezoeken.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt pak je je koffer in kun je de reis door Myanmar vervolgen. Indien je liever een nachtje langer in Yangon wilt verblijven, kan dit natuurlijk ook. 

Inclusief

  • Genoemde transfer van vliegveld naar hotel in centrum
  • 2 overnachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Easy Landing Yangon

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks