Easy Landing Mandalay

Ontspannen aankomen in Myanmar

Ontspannen aankomen in Myanmar

Easy Landing Mandalay

Een handige start bouwsteen: na aankomst op de luchthaven van Mandalay word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel brengt voor de eerste twee overnachtingen. In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar je hotel in het centrum en de eerste twee overnachtingen, de rest van de reis vul je zelf in!

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst luchthaven en transfer naar hotel

Bij aankomst op het vliegveld van Mandalay word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel brengt. Mandalay is de tweede stad van Myanmar waar meer dan genoeg is te zien. Hier vind je onder andere de Mahamuni pagode, waar het beplakken van het grote Boeddhabeeld op televisieschermen wordt uitgezonden. ’s Avonds kun je van een heerlijk diner in één van de gezellige restaurantjes genieten.

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Vrije dag

Vandaag heb je een vrije dag in Mandalay. Bezoek bijvoorbeeld de heilige Mandalay Hill, ga per fiets naar het knusse weversdorp Amarapura of bezoek de prachtige pagoden in Ava en Sagaing. Enkele kilometers ten zuiden van Mandalay vind je de beroemde, en zeer vaak gefotografeerde U Bein Bridge, een teakhouten brug van meer dan een kilometer lang! We bieden ook een leuke dagexcursie aan in Mandalay waarbij je al deze hoogtepunten bezoekt. 

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt kan de verdere reis door Myanmar beginnen! Indien je liever nog wat langer in Mandalay wilt verblijven, kan dit natuurlijk ook.

Inclusief

  • Genoemde transfer van vliegveld naar hotel in centrum
  • 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt.
     

Locatie bouwsteen

Easy Landing Mandalay

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks