Dagtrekking in omgeving van Kalaw

Maak een trekking door de bergen van Kalaw

Maak een trekking door de bergen van Kalaw

Dagtrekking in omgeving van Kalaw

De omgeving van het bergachtige Kalaw is uitstekend geschikt voor een trektocht. Een uniek, onontdekt gebied waar vele bergstammen leven met ieder hun eigen rituelen en gebruiken.

Je gaat onder leiding van een Engelssprekende gids de bergen in. Voor de lunch wordt gezorgd: de sfeer is onvergetelijk! Je wandelt circa 6 uur door de heuvels en traditionele dorpjes van de Pa’o en Palaung minderheden. De kinderen lopen soms een stukje mee, of kijken vanaf de balustrade van de traditionele longhouses naar beneden als je langsloopt. Aan het begin van de middag lunch je met een van de lokale families mee. In een van de dorpjes kun je zien hoe de Birmese sigaren (cheroots) gerold worden. Vaak houden de oude dames zelf ook wel van een sigaartje, wat een mooie foto op kan leveren!

Deze bouwsteen duurt 1 dag

Bekijk het programma

Dag 1

Dagtrekking in de omgeving van Kalaw

Je gaat onder leiding van een Engelssprekende gids de bergen in. Voor de lunch wordt gezorgd: de sfeer is onvergetelijk! Je wandelt circa 6 uur door de heuvels en traditionele dorpjes van de Pa’o en Palaung minderheden. De kinderen lopen soms een stukje mee, of kijken vanaf de balustrade van de traditionele longhouses naar beneden als je langsloopt.

Aan het begin van de middag lunch je met een van de lokale families mee. In een van de dorpjes kun je zien hoe de Birmese sigaren (cheroots) gerold worden. Vaak houden de oude dames zelf ook wel van een sigaartje, wat een mooie foto op kan leveren!

Inclusief

  • Privé trekking met Engelssprekende gids
  • Lunch
  • Koffie & thee

Locatie bouwsteen

Dagtrekking in omgeving van Kalaw

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks