Boottocht over het meer, vanuit Inle Lake

Ontdek het Inle Lake per boot

Ontdek het Inle Lake per boot

Boottocht over het meer, vanuit Inle Lake

Een excursie van een hele dag per boot over het prachtige Inle Lake. Het 20 kilometer lange meer ligt in de bergen en wordt bewoond door de Intha-bevolking die hun dorpen en akkers op palen in het meer hebben gebouwd.

Heel bijzonder zijn de vissers, die roeien met hun voeten, terwijl ze op de punt van hun boot de visnetten in het water gooien of ophalen.

 

Deze bouwsteen duurt 1 dag

Bekijk het programma

Dag 1

Boottocht over het meer

Je vertrekt ’s morgen vroeg vanaf de jetty in Nyaung Shwe, in een lange kano met buitenboordmotor. Na ongeveer 20 minuten kom je op het meer zelf en bezoek je een van de drijvende markten  waar het een komen en gaan van bootjes is. Hierna vaar je verder langs de vele  houten kloosters, waaronder het klooster van de springende katten waar je uitstapt.

Je vaart langs de kleine dorpjes en drijvende tuinen, allemaal op het water gebouwd. Tussen de middag kun je lunchen in een restaurantje op het meer (niet inbegrepen). Bij deze excursie staat ook Indein op het programma, een prachtige plek langs het meer met betoverende pagodes.

Inclusief

  • Vervoer per privé boot 
  • Lunch

Locatie bouwsteen

Boottocht over het meer, vanuit Inle Lake

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks