Houten hutje voor strandwacht op het strand van Playa del Carmen

Het strand van bruisend Playa del Carmen

Ontdek deze levendige toeristische vakantieplaats

Ontdek deze levendige toeristische vakantieplaats

Het strand van bruisend Playa del Carmen

Playa del Carmen ligt aan de Riviera Maya, ongeveer 70 kilometer ten zuiden van het vliegveld van Cancun. Playa del Carmen was ooit, tot zo’n 30 jaar geleden, een klein vissersplaatsje waar de boot naar Cozumel vertrok. Nu is het een bruisende en levendige toeristische vakantieplaats, die echter nog wel een gezellige, enigszins Mexicaanse sfeer uitademt.

De intussen beroemde Quinta Avenida is een lange straat vol winkeltjes en restaurants. Deze straat wordt elk jaar langer, want er wordt nog steeds veel bijgebouwd in Playa del Carmen. Het strand staat vol met strandclubs en op veel plekken hoor je loungemuziek.

Het is een leuke, toeristische plaats om een paar dagen heerlijk aan het strand te zitten, gezellig uit eten te gaan en te shoppen in de vele winkeltjes. De kust is hier prachtig en je kunt vanuit Playa del Carmen eenvoudig hele mooie snorkeltrips of duiktochten maken.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Playa del Carmen

Omdat je op verschillende manieren naar Playa del Carmen kunt reizen, is de aankomsttransfer vandaag niet inbegrepen. Als je per eigen huurauto arriveert is er geen transfer nodig. Afhankelijk van je aankomsttijd, kun je vandaag misschien al je eerste cocktail op het strand drinken, of een duik nemen in zee! Verblijf je in hotel Las Golondrinas? Dan ga je vanavond natuurlijk heerlijk eten in een van de vele gezellige restaurants in het levendige centrum van Playa del Carmen. Als je voor hotel The Reef Coco Beach hebt gekozen, geniet je van een heerlijke maaltijd in het restaurant van het hotel.

Dag 2

Vrije dag

Playa del Carmen is een gezellige, toeristische vakantieplaats, met de intussen beroemde Quinta Avenida als toeristisch middelpunt. Het is een lange straat vol winkeltjes, bars, cafés en restaurantjes, waar je je zeker niet zult vervelen. Op het strand vind je verschillende strandclubs en je kunt hier eenvoudig een ligbed met parasol huren! Geniet van het levendige strand. Heb je toch nog zin om op pad te gaan? De kust is in deze omgeving prachtig en je kunt vanuit Playa del Carmen eenvoudig hele mooie trips maken!

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Vandaag is deze bouwsteen afgelopen. Ben je al aan het einde van je rondreis? Het is vanuit Playa del Carmen maar een half uurtje rijden naar Cancun voor je terugvlucht. Natuurlijk kunnen we een transfer voor je regelen als geen huurauto meer tot je beschikking hebt! Geef ons je wensen door en we maken je reisvoorstel graag op maat.

Inclusief

  • Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt of all-inclusive

Locatie bouwsteen

Het strand van bruisend Playa del Carmen

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks