Koloniaal & Indiaans Oaxaca

Ontdek de oude koloniale cultuur en hedendaagse Indiaanse invloeden

Ontdek de oude koloniale cultuur en hedendaagse Indiaanse invloeden

Mexico bouwsteen 'Koloniaal Oaxaca' - bouwsteen van OutSight!

Oaxaca is een gezellige stad met een mengeling van oude koloniale cultuur en hedendaagse Indiaanse invloeden. De binnenstad van Oaxaca staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Je vindt hier leuke oude straatjes, mooie kerken, lokale markten en historische gebouwen. Het gezellige plein is ’s avonds een ontmoetingscentrum voor zowel de locals als de toeristen, de gezellige terrasjes en restaurantjes blijven tot laat in de avonds geopend.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Oaxaca

Vandaag kom je aan in Oaxaca, waarschijnlijk vanuit Puebla of vanuit Tuxtla Gutierrez. Oaxaca is een mengeling van oude koloniale cultuur en hedendaagse Indiaanse invloeden. De binnenstad staat op de lijst van werelderfgoed van de Unesco. Slenter vanuit je hotel door de leuke oude straatjes. Je komt dan vanzelf langs mooie kerken en historische gebouwen, en wie weet heb je geluk en wordt er vandaag een lokale markt gehouden. ’s Avonds kun je genieten van een diner in een van de gezellige restaurants.

Dag 2

Vrije dag

Vandaag ben je vrij om te doen wat je wilt. Een echte aanrader voor vandaag is de excursie naar de ruïnes van Monte Alban, de oude hoofdstad van de Zapotheken. Kijk in het tabblad hierboven voor de excursie mogelijkheden. Ga vanavond lekker op een van de gezellige terrassen zitten aan de levendige Zocalo (centrale plein), een prima plek om eens een Margarita cocktail uit te proberen, de nationale cocktail van Mexico. Dit is ook de perfecte manier om het lokale leven vanaf een afstandje te bekijken.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Vandaag vervolg je de Mexico reis. Nog niet uitgekeken in Oaxaca? Natuurlijk kunnen we je verblijf met een of enkele dagen verlengen. Wel klaar om verder te reizen? De meeste reizigers kiezen na het verblijf in Oaxaca voor de bouwsteen San Cristobal: Indianendorpen & Sumidero Canyon op weg van Mexico-Stad richting Cancun.

Inclusief

  • Twee hotelovernachtingen op basis van logies

Locatie bouwsteen

Koloniaal & Indiaans Oaxaca

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks