Jungle expeditie vanuit Palenque

Bezoek de ruïnes en maak een wandeling door de jungle

Bezoek de ruïnes en maak een wandeling door de jungle

Mexico bouwsteen: Jungle-expeditie Palenque, bouwsteen van OutSight!

Een avontuurlijke tweedaagse jungletocht vanuit Palenque waarbij je tot vlakbij de grens met Guatemala komt.  Bezoek de ruïnes van Yaxchilan en Bonampak en maak een mooie wandeling door de jungle. Je verblijft een nacht bij de Lancandon indianen in een van de laatste ongerepte stukken regenwoud van Mexico!

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Vertrek naar Yaxchilan & Bonampak, overnachting bij Lancandon indianen

Vanmorgen vertrek je (in internationale groep) al rond 06.00 uur uit Palenque. Je reist per bus en boot over de Usumacinta rivier de jungle in, naar de Maya ruïnes van Yaxchilan en Bonampak. Deze ruïnes liggen in een van de laatste ongerepte stukken regenwoud van Mexico! Yaxchilan ligt prachtig aan de rivier en in Bonampak vind je (zeer goed bewaard gebleven) muurschilderingen. Je overnacht vandaag bij de Lacandon Indianen, die bekend staan om hun lange witte tunieken van katoen en hun lange zwarte haren.

Dag 2

Jungle wandeling met gids, daarna terug naar Palenque, einde bouwsteen

Vanmorgen maak je met een lokale Lacandon-gids een flinke wandeling door de jungle (ca. 5 uur). Hij laat je de mooie plekjes van de jungle zien. Na de wandeling is het tijd om terug naar Palenque te gaan, waar je rond 19.30 uur weer bij je hotel terug bent. Natuurlijk kunnen we een aansluitende overnachting in Palenque voor je regelen, geef dit dan even door bij de ‘opmerkingen’ in je reisaanvraag. De meeste reizigers kiezen na hun verblijf in Palenque voor de bouwsteen Merida: slenteren door de koloniale stad .

Inclusief

  • Vervoer in internationale groep per bus & boot
  • Maaltijden van ontbijt op dag 1 tot en met lunch op dag 2
  • Overnachting in eenvoudige privé-cabana met (vaak) gedeelde faciliteiten
  • Junglewandeling met lokale Lancandon-gids
  • Entreegelden

Locatie bouwsteen

Jungle expeditie vanuit Palenque

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks