Het prachtige blauw van Laguna Bacalar

Ontdek het prachtige Laguna Bacalar

Ontdek het prachtige Laguna Bacalar

Mexico bouwsteen Bacalar, verblijf aan de Laguna Bacalar - OutSight

Tijdens deze Mexico bouwsteen Bacalar verblijf je bij de prachtige Laguna Bacalar. Dit is een 60 kilometer lange zoetwaterlagune met kristalhelder water in vele verschillende kleuren blauw. De bijnaam van deze lagune is daarom La Laguna de los Siete Colores, variërend van helder blauw tot diep zeegroen! Deze zijn het beste te zien op een zonnige dag wanneer de witte zandbodem het water in het kleurenspectrum verandert.

De lagune ligt midden in de rustige jungle waar veel verschillende vogels en vlinders te vinden zijn. Deze bouwsteen is daardoor een ideaal rustpunt tussen Chetumal en Cancun. Je verblijft in een sfeervolle kleinschalig hotel, in het centrum van Bacalar, vlakbij de lagune. Vanuit het hotel kun je prachtige wandelingen maken. Ook kun je varen, relaxen in een hangmat en/of een duik nemen in de schitterende lagune!

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Laguna Bacalar

Vandaag reis je (waarschijnlijk vanuit Palenque of Villahermosa) naar Laguna Bacalar. Afhankelijk van je aankomsttijd kan je nog wat ondernemen of je kunt lekker relaxen in een hangmat als je een lange rit achter de rug hebt. Wandel bijvoorbeeld langs de oevers van de lagune om de omgeving te verkennen! ’s Avonds kun je uit eten in het plaatsje Bacalar, en daarna relaxen op het dakterras van je hotel, met uitzicht op de lagune!

Dag 2

Vrije dag

Vandaag ben je vrij om te doen wat je wilt. Geniet eerst van het uitgebreide ontbijt, daarna is er genoeg te doen! Geniet van de zonsopkomst, ga zwemmen in de lagune, relax in een hangmat, of boek ter plaatse een excursie zoals een kajaktocht met gids!

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt is deze bouwsteen ten einde. Nog niet uitgekeken in Laguna Bacalar? Natuurlijk kunnen we je verblijf per dag verlengen. Wel klaar om verder te reizen? Dan kun je je autorondreis vervolgen! Als je verder in Mexico wilt reizen, raden we de bouwsteen Tulum: witte stranden, tempels en palmbomen aan. Kwam je aan vanuit Tulum, dan kan je via Xpujil je reis door Mexico vervolgen. Uiteraard is van alles mogelijk, geef dit door bij ‘opmerkingen’ in je reisaanvraag.

Inclusief

  • Twee overnachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Het prachtige blauw van Laguna Bacalar

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks