Easy Landing Mexico-Stad

Ontspannen aankomen in Mexico

Ontspannen aankomen in Mexico

Mexico startpakket: Easy Landing Mexico-Stad, bouwsteen van OutSight in Mexico!

Een handig startpakket voor je Mexico reis: na aankomst op het vliegveld van Mexico-Stad word je opgewacht door een chauffeur die je naar je hotel in het centrum van de stad brengt voor de eerste twee overnachtingen. Deze miljoenenstad is met recht een wereldstad, met maar liefst meer dan 8 miljoen inwoners! In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar je hotel en de eerste twee overnachtingen, de rest van de reis vul je zelf in!

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst & transfer naar hotel

Na aankomst op de luchthaven na de lange vliegreis, zul je blij zijn dat er iemand op je staat te wachten om je naar je hotel voor de eerste 2 nachten te brengen. Je hotel ligt centraal dus je kunt eventueel direct op pad! Het historische centrum ligt rondom het Zócalo met prachtige koloniale gebouwen en de beroemde muurschilderingen van Diego Rivera.

Dag 2

Vrije dag

Je vrije dag in Mexico Stad kun je ideaal gebruiken om kennis te maken met de bevolking en de cultuur om je voor te bereiden op de rest van je reis. Kies bijvoorbeeld voor de excursie naar het beroemde tempelcomplex van Teotihuacan, een beschrijving van deze excursie vind je in het tabblad excursies bovenin deze bouwsteen. Geen zin in een excursie? Bezoek vandaag dan bijvoorbeeld het grote Antropologische museum. In de Zona Rosa vind je gezellige restaurants, disco’s en zelfs een straatje met terrasjes: Calle Hamburgo.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Vandaag kan de verdere reis door Mexico beginnen! Als je nog een extra dag in de hoofdstad wilt blijven dan kan dat natuurlijk. Klaar om verder te reizen? De meeste reizigers boeken na de Easy Landing Mexico-Stad de bouwsteen Kunst en kerken in Puebla. De bustickets voor de reis naar Puebla nemen we natuurlijk ook in je reisvoorstel op. We maken van je aangevraagde bouwstenen altijd een logisch en passend reisvoorstel, en houden graag rekening met je opmerkingen, wensen en voorkeuren!

Inclusief

  • Transfer van het vliegveld naar je hotel in centrum
  • Twee hotelovernachtingen op basis van logies

Locatie bouwsteen

Easy Landing Mexico-Stad

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks