Bovenaanzicht kustlijn met grote hotels op de kant Cancun

Easy Landing Cancún

Ontspannen aankomen in Mexico

Ontspannen aankomen in Mexico

Easy Landing Cancún

Deze Easy Landing is het ideale begin van je Mexico rondreis vanuit Cancun: na aankomst op het vliegveld van Cancun word je opgewacht en door een chauffeur naar je hotel gebracht voor de eerste 2 nachten. In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar het hotel en de eerste twee overnachtingen.

Je kunt zelf kiezen of je liever deze eerste 2 nachten in het centrum van de grote badplaats Cancun verblijft, of dat je meteen doorreist naar het strand van Playa Del Carmen, ook een grote badplaats maar kleiner en iets sfeervoller dan Cancun.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst luchthaven & transfer naar hotel

Na aankomst op de luchthaven van Cancun word je opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent. Je zult blij zijn dat je na je vlucht niet op zoek hoeft naar een taxi: je wordt naar je hotel in Cancun of Playa del Carmen (ca. 70 km ten zuiden van het vliegveld) gebracht!

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Vrije dag

Verken vandaag het centrum van Cancun of neem een taxi of de bus naar de lange Kukulkan boulevard waar alle strandhotels zich bevinden. Geniet in Playa del Carmen van de prachtig blauwe zee en het stralend witte strand. Natuurlijk loop je ook de Quinta Avenida op en neer, de gezellige winkelstraat met veel winkels en terrasjes!

Inclusief

  • Transfer van het vliegveld naar hotel
  • 2 hotelovernachtingen exclusief ontbijt in Cancun
  • of 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt in Playa del Carmen

Locatie bouwsteen

Easy Landing Cancún

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks