Avontuur in de groene jungle van Kolem Jaa

Ontdek de jungle met haar vele actieve activiteiten

Ontdek de jungle met haar vele actieve activiteiten

Mexico bouwsteen: de jungle van Kolem Jaa, van OutSight!

Kolem Jaa ligt op zo’n 85 kilometer van Villahermosa. Na het parkeren van je auto word je het laatste stuk per boot naar je accommodatie vervoerd, dwars door de jungle! Kolem Jaa is een activiteitencentrum in een prachtig natuurpark met kleurrijke cabañas in de jungle waar diverse avontuurlijke activiteiten te doen zijn zoals ziplinen, abseilen, klimmen, afdalen in een waterval, wandelen, paardrijden en je een weg banen over een 500 meter lang circuit door de jungle! Deze bouwsteen is door de vele activiteiten erg leuk voor gezinnen met tieners.

Even rust nodig? Geen probleem! Kolem Jaa leent zich ook uitstekend om te wandelen en relaxen door de prachtige omgeving waar vele zeldzame en beschermde diersoorten te vinden zijn zoals vogels, leguanen en brul- en slingerapen!

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Kolem Jaa

Vandaag kom je na een flinke autorit (waarschijnlijk vanuit Tuxtla Gutierrez) aan in paradijselijk Kolem Jaa. Je parkeert je auto op de eigen parkeerplaats en reist het laatste stuk per boot dwars door de jungle naar je accommodatie! Afhankelijk van je aankomsttijd kun je nog wat ondernemen in de jungle of gewoon lekker genieten van de rust op de veranda van je cabaña.

Dag 2

Vrije dag

Er is hier vandaag genoeg te doen! Zo kan je via een zipline over een 140 meter lange kabel naar beneden roetsjen. Ook is het mogelijk te tokkelen of te abseilen in een waterval. Er is een circuit uitgezet met onder andere een canopy van meer dan 30 meter hoog, waar je een fantastisch uitzicht hebt over de boomtoppen van Tacotalpa. Ook is er een touwentrack waar je over, onder en langs touwen je een weg moet banen door het water naar de andere kant van het parcours. Verder kun je op zoek naar dieren in de jungle, er zitten hier naast vele soorten vogels ook veel bijzondere brulapen!

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Vandaag is deze bouwsteen ten einde. Nog niet uitgekeken in Kolem Jaa? Natuurlijk kunnen we je verblijf met een of enkele dagen verlengen. Wel klaar om verder te reizen? Dan zijn er meerdere opties. Je kunt naar Palenque, Villahermosa of San Cristobal de las Casas rijden. Geef het ons door bij ‘opmerkingen’ in je reisaanvraag!

Inclusief

  • Twee overnachtingen op basis van logies

Locatie bouwsteen

Avontuur in de groene jungle van Kolem Jaa

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks