Magisch Marrakech in Riad

Marrakech

Stedentrip

Onze reis naar Marrakech

Op zoek naar een stedentrip Marokko? Verblijf een paar nachten in Magisch Marrakech een van de mooiste steden van het land. Verblijf in een tradionele Riad. Dit zijn typische Marrokkaanse kleinschalige hotels met veel sfeer. Op zoek naar dat 1001 nachten romantische gevoel dan is Marrakech absoluut een aarader. 

Van de levendige souk tot een traditioneel diner met buikdansvoorstelling en een 4×4 drive tocht naar het Atlas gebergte tot een ontspanningsmassage in een heerlijke hamman. Je komt geheel ontspannen en enthousiast terug. 

 • 1
  Marrakech

  Aankomst in Marrakech

  Je vliegt op Marrakech, een vlucht van ongeveer 4 uur. Bij aankomst word je verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger. Tijdens je rit door de stad proef je al de magische sfeer. Kom na je lange reis tot rust in je hotel.

  Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

  01
  1 nacht
  3 uur 45 min
  Marrakech
 • 2
  Marrakech

  Marrakech – Atlas Excursie

  Vroeg uit de veren! Vandaag bezoeken we Ouzoud, een klein dorp dat bekend staat om de grootste watervallen in Noord-Afrika. Per 4*4 rijden we 150 km naar het noordoosten van Marrakech. De watervallen zijn een van de meest opmerkelijke natuurlijke attracties in de Marokkaanse Atlas, meer dan 100m! Langs de oevers genieten we van een lunch. In de namiddag rijden we terug door het spectaculaire en prachtige groene landschap van de Atlas. In het hotel kun je even heerlijk ontspannen alvorens we gaan genieten van het diner.

  02
  1 nacht
 • 3
  Marrakech

  Marrakech – Vertrek

  Deze laatste dag vul je geheel naar eigen wens in! Ga heerlijk ontspannen in de Hammam. Of struin naar het Djemaa El Fna plein, in het hart van de Medina. Levendig en kleurrijk: In de ochtend zijn er tandartsen en kappers, ’s middags komen de slangenbezweerders en buikdanseressen. Ontdek, proef en geniet van alle geuren & kleuren! Of misschien wil je wel terug naar een van de vele musea en botanische tuinen, om even heerlijk te genieten, het is aan jou!

  TIP: Vergeet de souvenirs voor de thuisblijvers niet! Rond 15 uur sluiten we dit heerlijke weekend af met een gezamenlijke lunch voordat we weer op weg gaan naar het vliegveld.

  03
  3 uur 45 min

Inclusief

 • Internationale retourvlucht inclusief luchthavenbelastingen
 • Hotelovernachtingen op basis van volpension
 • Genoemde excursies

 

Locatie rondreis

Riad in Magisch Marrakech

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

 • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
 • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
 • Wij kennen de landen in detail
 • Beleef elke dag iets onvergetelijks