Uitgestrekte stranden van Agadir

Relaxen aan het strand

Relaxen aan het strand

Uitgestrekte stranden van Agadir

Een relaxte bouwsteen in Agadir, deze badplaats heeft een kilometers lang zandstrand en gemiddeld 300 zonnige dagen per jaar! In het centrum is het gezellig druk en vanaf de ‘oude kasbah’ heb je een prachtig gezicht over de stad, het strand en de zee.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Agadir

Je komt vandaag aan in Agadir, een moderne badplaats in het zuiden van Marokko met de oceaan voor de deur. Het kilometer lange zandstrand en meer dan 300 zonnige dagen per jaar, zorgen ervoor dat je eigenlijk het hele jaar door naar Agadir kan reizen. Afhankelijk van je aankomsttijd kan je alvast gaan relaxen op het strand of de stad in gaan en genieten van de terrassen, restaurants en winkeltjes.

Dag 2

Vrije dag in Agadir

Vandaag kun je doen wat je wilt! Je kunt bijvoorbeeld heerlijk door de branding of over de promenade langs het strand lopen. Je kunt op het strand gaan liggen, maar als je niet lastig gevallen wilt worden door de ‘verkopers’ kun je ook naar een van de ‘beachclubs’ gaan. Je hebt dan een zonnebedje met parasol en je kunt genieten van de rust.  In het centrum is het gezellig druk met veel terrasjes, winkeltjes en eetgelegenheden. Vanaf de ‘oude kasbah’ op een heuvel, heb je een prachtig uitzicht over de stad en het strand. In het weekend zijn er verschillende markten in de souks aan de rand van de stad.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt eindigt deze bouwsteen, misschien vlieg je naar huis of ga je juist vanuit Agadir je reis door Marokko beginnen. Als je nog meer tijd hebt, kunnen we natuurlijk nog een of twee aansluitende overnachtingen in Agadir voor je regelen. Geef dit dan even door bij de ‘opmerkingen’ in je reisaanvraag, we houden graag rekening met je opmerkingen, wensen en voorkeuren!

Inclusief

  •  2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Uitgestrekte stranden van Agadir

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks