Stranden van Mirleft & Sidi Ifni

Echte surfplek & relaxte sfeer

Echte surfplek & relaxte sfeer

Stranden van Mirleft & Sidi Ifni

Aan de Atlantische Oceaan, op ruim twee uur rijden ten zuiden van Agadir, vind je een aantal prachtige, rustige stranden bij de plaatsjes Mirleft en Sidi Ifni.

Deze Marokko bouwsteen Mirleft en Sidi Ifni brengt je naar de kustlijn ten zuiden van Agadir, een langgerekte verzameling van prachtige, vaak zeer rustige stranden. Het bekende, zeer fotogenieke strand van Legzira ligt precies tussen de twee plaatsen in, hier vind je een prachtige baai, steile kliffen en rode rotsbogen met natuurlijke tunnels, die met één been in het water staan. Mirleft was in de jaren ’70 een hippie-oord voor artiesten en muzikanten, nu vind je er nog steeds ‘hipsters’ maar ook sportievelingen, vooral surfers uit Europa!

Sidi Ifni was vroeger een Spaanse enclave, nu is het een vissersplaatsje met een centrum in art-deco-stijl, wit geverfde huizen met blauwe kozijnen, een Andalusische tuin en een zeer relaxte sfeer. We bieden een sfeervol hotel in het centrum van Sidi Ifni en een comfortabele ‘maison d’hôtes‘ net buiten Mirleft, beide plaatsen zijn uitermate geschikt voor een paar dagen heerlijk ‘chillen’!

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Mirleft of Sidi Ifni

Vandaag kom je aan in Mirleft of Sidi Ifni, beide plaatsen liggen op ruim twee uur rijden vanaf Agadir. De sfeer in Sdi Ifni is erg ontspannen, je kunt door het sfeervolle centrum wandelen of een bezoek brengen aan  de vuurtoren in art-deco stijl. Ook in Mirleft geen grote drukte, maar juist kleinschalige winkel, bars en restaurants met veelal een sfeervolle patio waar je heerlijk kunt eten.

Dag 2

Vrije dag in Mirleft of Sidi Ifni

Vandaag kan je doen wat je wil; relaxen aan het strand, het stadje verder bekijken of misschien langs de kust de prachtige omgeving verkennen. Tussen Mirleft en Sidi Ifni in ligt het bekende, zeer fotogenieke strand van Legzira, hier vind je een prachtige baai, steile kliffen en rode rotsbogen met natuurlijke tunnels. Er zijn hier een aantal restaurants waar je kunt genieten van een heerlijke Marokkaanse maaltijd met uitzicht op de oceaan. Vooral richting Mirleft vind je de stranden waar de surfers zich uitleven. Bij verblijf in Les 3 Chameaux krijg je een excursie aangeboden! Je kunt kiezen uit twee uur surfles inclusief equipment & transfers vanaf het hotel, een paardrij rit langs het strand of een massage in de hamam!

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt is deze bouwsteen afgelopen. Natuurlijk kunnen we nog een extra nacht voor je regelen, geef dit dan even door bij de ‘opmerkingen’ in je reisaanvraag, we houden graag rekening met je opmerkingen, wensen en voorkeuren!

Inclusief

  • Sidi: Hotelovernachtingen inclusief ontbijt, of
  • Mirleft: Hotelovernachtingen op basis van halfpension & surfles

Locatie bouwsteen

Stranden van Mirleft & Sidi Ifni

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks