Relaxen in Essaouira

Soukhs & zeelucht

Soukhs & zeelucht

Relaxen in Essaouira

Lijkt het je fijn om na je indrukwekkende reis door Marokko een paar dagen te relaxen aan de kust, dan is deze bouwsteen iets voor jou. Essaouira is een hippie-achtig havenstadje aan de Atlantische kust, er zijn mooie bezienswaardigheden, je kan goed shoppen op de marktjes en uiteraard de heerlijkste verse vis eten.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Essaouira

Vandaag kom je aan in Essaouira, een havenstadje aan de Atlantische kust tussen Agadir en Casablanca, met een levendige haven en een gezellig centrum. Het stadje is gesticht door de Portugezen, waar de Portugese fortificaties in de vissershaven nog aan herinneren. Afhankelijk van je aankomsttijd kan je nog wat van de stad bekijken of een wandeling maken langs het strand.

Dag 2

Vrije dag in Essaouira

Vandaag kan je doen wat je wil; relaxen aan het strand, de stad bekijken of misschien wel gaan windsurfen. De belangrijkste bezienswaardigheid is het Skala de la Ville, een bastion met tientallen kanonnen die richting zee wijzen. Door de wind kun je er het hele jaar genieten van de omgeving en is het ook een mooie plaats om te windsurfen. Er zijn uitstekende restaurants, waar de heerlijkste (vis)gerechten worden geserveerd. In de medina kun je heerlijk wandelen, er is een kruiden- en graanmarkt, een sieradenbazaar, een vlooienmarkt en straatjes waar de beroemde houtsnijders gevestigd zijn. Het houtsnijwerk uit Essaouira is in de meeste souks in Marokko te vinden!

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt is deze bouwsteen afgelopen. Natuurlijk kunnen we nog een extra nacht in Essaouira voor je regelen, geef dit dan even door bij de ‘opmerkingen’ in je reisaanvraag, we houden graag rekening met je opmerkingen, wensen en voorkeuren!

Inclusief

  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Relaxen in Essaouira

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks