Midelt - op weg naar de woestijn

Verblijf in niemandsland

Verblijf in niemandsland

Midelt - op weg naar de woestijn

Midelt is een plaats op de hoogvlakte, in het niemandsland tussen Fes en de Erg Chebbi woestijn, ideaal als je de autorit van Fes naar de Erg Chebbi woestijn te lang vindt, dan is deze invoeg-bouwsteen iets voor jou!

Je verblijft in Midelt twee nachten in een sfeervolle Kasbah net buiten het plaatsje, je kunt hier heerlijk relaxen. Op de tweede dag kan je een excursie inplannen waarbij je wandelt langs kasbahs in de omgeving.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Midelt

Vandaag kom je aan in Midelt, wat ongeveer op de helft tussen Fes en Erfoud ligt, eigenlijk in een soort niemandsland. De omgeving is hier prachtig met de bergen van de Hoge Atlas die uit het niets lijken op te doemen. Aankomende twee nachten slaap je in een mooie Kasbah, van waaruit je op dag twee een excursie maakt. De Kasbah ligt iets buiten het centrum van Midelt in een mooie rustige omgeving vol fruitbomen. Na je aankomst in de Kasbah heb je de mogelijkheid om een duik te nemen in het zwembad en heerlijk te relaxen.

Dag 2

Vrije dag in Midelt

Vandaag kan je heerlijk relaxen bij het zwembad met een boek. Mocht je zin hebben in een activiteit dan kan je een mooie wandeling vanuit Midelt inplannen. Zie een beschrijving bij de excursie tab. Je loopt langs de kasbahs in de omgeving, terwijl je steeds prachtig uitzicht op het Hoge Atlasgebergte hebt. 

 

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Vandaag kan je eerst genieten van een heerlijk ontbijt voordat je verder gaat met je reis door Marokko. Een logisch vervolg is om vanuit hier door te reizen naar het zuiden!

Inclusief

  • Overnachtingen in een Kasbah
  • Maaltijd van diner op dag 1 tot en met ontbijt op dag 3

Locatie bouwsteen

Midelt - op weg naar de woestijn

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks