Geheimen van de Marokkaanse keuken, kookcursus in Marrakech of Fes

Kookcursus

Kookcursus

Geheimen van de Marokkaanse keuken, kookcursus in Marrakech of Fes

Tijdens je verblijf in Marrakech is het mogelijk om tijdens een kookcursus de geheimen van de Marokkaanse keuken te ontdekken. 

Kookcursus in Fes

Vanuit: Fes
Duur: circa 2 tot 3 uur
Vertrek: 16.00 uur

Kookcursus in Marrakech

Vanuit: Marrakech
Duur: circa 7 uur
Vertrek: 10.00 uur

Deze bouwsteen duurt 1 dag

Bekijk het programma

Dag 1

Kookcursus

Nadat je 's morgens bij je hotel in Marrakech bent opgehaald door de gastvrouw, ga je samen met haar je boodschappen doen in de Mellah van de stad. Je koopt de ingrediënten waarmee je straks gaat koken. Na het shoppen is het tijd om naar het huis met kookatelier te gaan, ongeveer tien kilometer buiten de stad, richting de Ourika vallei. Geniet van een Marokkaanse thee voordat je aan de slag gaat!

Je leert de fijne kneepjes van de Marokkaanse keuken, je krijgt handige tips die je thuis in Nederland ook kunt gebruiken. Natuurlijk mag je je eigen gemaakte maaltijd (de lunch) opeten, geniet van je eigen kookkunsten! Na afloop word je weer teruggebracht naar je hotel in Marrakech, waar je rond 17.00 uur terug bent.

Wil je liever in Fes een kookcursus volgen? Geen probleem, ook hier kunnen we een culinaire excursie voor je regelen. Tijdens deze excursie word je rond 16.00 uur verwacht bij het huis van de gastvrouw in de Ville Nouvelle van Fes. Ze legt je uit hoe je de typisch Marokkaanse gerechten het best kunt klaarmaken. Samen met haar kook je je eigen diner voor die avond. Het diner zal bestaan uit een Marokkaanse salade, gegrilde kip met een speciale saus, een nagerecht en als afsluiting lekkere Marokkaanse thee. Rachida geeft je handige tips die je thuis in Nederland ook kunt gebruiken. Leer de geheimen van de Marokkaanse keuken kennen! Rond 19.00 uur is het tijd om terug naar je hotel te gaan. 

Inclusief

  • Kookles
  • Vervoer 
  • Thee 
  • Maaltijd

Locatie bouwsteen

Geheimen van de Marokkaanse keuken, kookcursus in Marrakech of Fes

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks