Lokale inwoner samen met ezel met bepakking wandelend door bergen Atlas

Escape from Marrakech

Paradijs in het Atlasgebergte

Paradijs in het Atlasgebergte

Escape from Marrakech

Ben je na een paar dagen slenteren door de soukhs en over het Djemaa el Fna Plein van Marrakech toe aan enkele dagen rust? Vlak buiten de drukte van Marrakech vind je al de hoge toppen van het Atlas gebergte. Op slechts een uur rijden van Marrakech, vlakbij het berberdorp Ouirgane, bieden we deze bouwsteen in een zeer relaxte Auberge. Hier kun je mooie wandelingen maken, heerlijk relaxen bij het zwembad en genieten van het uitzicht op de bergen van de Atlas!

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst bij La Bergerie

Op slechts anderhalf uur rijden van Marrakech ligt, vlakbij Ouirgane en Asni en middenin de bergen, Auberge La Bergerie. Deze oase van rust is een perfecte manier om even lekker bij te komen van alle indrukken tijdens je reis. De Auberge kun je het hele jaar bezoeken. In de zomer is het er aangenaam, een paar graden koeler dan in Marrakech en kun je genieten van het zwembad. In de winter heb je een prachtig uitzicht op de besneeuwde bergtoppen en in de lente staan in de hele vallei alle bomen in bloei. De keuken staat bij de lokale bevolking bekend om de heerlijke traditionele maaltijden. Afhankelijk van je aankomsttijd kan je vandaag nog wat van de omgeving bekijken.

Dag 2

Vrije dag bij La Bergerie

We raden je aan om na het ontbijt de omgeving te voet te gaan verkennen. Het is een prachtig gebied om een stevige wandeling te maken. Je kunt dit op eigen houtje doen, maar ter plekke is het ook mogelijk om vanuit de Auberge een Engelssprekende gids te huren (ca. € 20,- voor 2 uur). Hij kan je veel vertellen en natuurlijk alle mooie plekjes van de omgeving laten zien! Na de wandeling kun je heerlijk relaxen bij het mooie zwembad.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt zit deze bouwsteen er alweer op en kun je je fly-drive vervolgen, bijvoorbeeld naar de Hoogtepunten van het zuiden!

Inclusief

  • Overnachtingen in Auberge La Bergerie op basis van halfpension

Locatie bouwsteen

Escape from Marrakech

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks