Easy Landing Marrakech

Ontspannen aankomen in Marrakech

Ontspannen aankomen in Marrakech

Easy Landing Marrakech

Na aankomst op het vliegveld van Marrakech word je opgewacht door een chauffeur, die je naar het hotel voor de eerste twee nachten brengt. In deze bouwsteen, een startpakket, zit de transfer van het vliegveld naar je hotel in het centrum en de eerste twee overnachtingen. s’ Avonds leer je alles over het koken in de Tajine als je aanschuift bij een gezellige gastvrije familie.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst op de luchthaven van Marrakech, transfer naar je hotel

Na aankomst op het vliegveld word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel brengt voor de eerste twee nachten. Veel reizigers beginnen de Marokko-reis in de eeuwenoude stad Marrakech, ook wel ‘de parel van het zuiden’ genoemd. Afhankelijk van je aankomsttijd kun je vandaag misschien alvast wat van de stad bezichtigen. Inmiddels heeft Marrakech, naast de traditionele wijken, ook een nieuwe wijk: de Gueliz. Hier tref je het moderne Marrakech, ook ons standaard-hotel bevindt zich in deze wijk. Als je kiest voor het heritage-hotel verblijf je in de Medina!

Dag 2

Vrije dag in Marrakech

In Marrakech hoef je je geen moment te vervelen, er is genoeg te beleven! Het Djemaa El Fna plein is een bijzondere ontmoetingsplaats in het hart van de Medina. In de ochtend zijn er bijvoorbeeld tandartsen en kappers, ’s middags komen er rondtrekkende kooplieden, slangenbezweerders en buikdanseressen bij en in de avond ruik je over het hele plein de heerlijkste etensgeuren. Rondom het plein liggen de souks. Je kunt ook een fiestexcursie boeken. 

Na een heerlijke dag in Marrakech word je ’s avonds verwacht bij een gezellige gastvrije familie waar je met open armen wordt ontvangen. Zij hebben de hele dag in de keuken gestaan om jullie, waardevolle gasten, te verwennen met allemaal lokale lekkernijen en de prachtigste verhalen. Eet, proef, doe & ontmoet. Het beloofd een gezellige avond te worden om niet snel te vergeten; jouw kans om alles te weten te komen over het koken met een Tajine.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen, begin van je verdere reis

Vandaag eindigt deze bouwsteen en kan de verdere reis door Marokko beginnen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de bouwsteen Fly-drive Langs de hoogtepunten van het zuiden!

Inclusief

  • Genoemde transfer van vliegveld naar het hotel
  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Eten bij de locals

Locatie bouwsteen

Easy Landing Marrakech

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks