Easy Landing Fes

Ontspannen aankomen in Fes

Ontspannen aankomen in Fes

Easy Landing Fes

Na aankomst op het vliegveld van Fes, een van de vier koningssteden in Marokko, word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel brengt voor de eerste twee overnachtingen. In deze bouwsteen, een startpakket, zit de transfer van het vliegveld naar je hotel in het centrum en de eerste twee overnachtingen, een ideaal begin van je Marokko rondreis!

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst op de luchthaven van Fes, transfer naar je hotel

Na aankomst op de luchthaven van Fes word je opgewacht door een chauffeur die je naar je hotel voor de eerste twee nachten brengt. Een ideaal begin van je reis. Afhankelijk van je aankomsttijd, kun je misschien al wat van deze mooie stad bezichtigen.

Dag 2

Vrije dag in Fes

De middeleeuwse stad Fes is de oudste van de koningssteden en is door UNESCO tot werelderfgoed benoemd. Het oude centrum kun je alleen te voet verkennen. Je kunt er diverse oude ambachten vinden zoals mooie berbertapijten, tajines, mozaïeken en vergeet de leerindustrie niet. Ook de vele moskeeën zijn een bezoek waard. Kortom: genoeg te zien en te doen! Fes is ommuurd, wordt nog steeds door muilezels van goederen voorzien en deze hebben dan ook voorrang op voetgangers. Je moet er rekening mee houden dat in Fes alles vroeg dicht gaat, de meeste winkels en restaurantjes sluiten rond een uur of half tien, zorg er dus voor dat je voldoende tijd neemt om rustig te kunnen eten.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen, begin van je verdere reis

Vandaag eindigt deze bouwsteen en kan de verdere reis door Marokko beginnen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de bouwsteen Fly-drive vanuit de koningssteden via de woestijn naar Marrakech!

Inclusief

  • Genoemde transfer van vliegveld naar hotel 
  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Easy Landing Fes

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks