Easy Landing Casablanca

Ontspannen aankomen in Casablanca

Ontspannen aankomen in Casablanca

Easy Landing Casablanca

Na aankomst op het vliegveld van Casablanca word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel in het centrum brengt voor de eerste twee overnachtingen. In deze bouwsteen, een startpakket, zit de transfer van het vliegveld naar je hotel en de eerste twee overnachtingen, de rest van de reis vul je zelf in. Je kunt voor je verblijf in Casablanca kiezen uit verschillende soorten hotels!

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst op de luchthaven van Casablanca, transfer naar je hotel

Na aankomst op de luchthaven van Casablanca word je opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent en naar je hotel gebracht. Afhankelijk van je aankomsttijd kun je nog even de stad in, of relaxen bij het hotel.

Dag 2

Vrije dag in Casablanca

Vandaag heb je een vrije dag in Casablanca. Bezoek in ieder geval de Hassan II Moskee, een van de grootste moskeeën ter wereld. Vanuit de haven kun je lopen naar de medina met smalle kronkelstraatjes en het marktgedeelte. In het westen van de stad vind je de Boulevard de la Corniche, met gezellige restaurantjes en een wandelboulevard langs de stranden.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen, begin van je verdere reis

Vandaag eindigt deze bouwsteen en kan je verdere reis door Marokko beginnen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de bouwsteen Fly-drive Vanuit de koningssteden door de woestijn naar Marrakech. 

Inclusief

  • Genoemde transfer van vliegveld naar het hotel 
  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Easy Landing Casablanca

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks