Schildpadden bij Tioman

Kleurrijke vissen & mooi koraal

Kleurrijke vissen & mooi koraal

Schildpadden bij Tioman

Tioman is echt een duik- en snorkelparadijs! Vanaf het strand plons je met masker en snorkel de zee in en je kan meteen genieten van de prachtige onderwaterwereld. Als je geluk hebt, kom je een zeeschildpad tegen die met je wil spelen.

Deze bouwsteen duurt 4 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst op Tioman eiland

Nadat je met de boot bent aangekomen op het eiland wil je maar één ding: zwemmen in het azuurblauwe water! Hierna ga je even terug naar de kamer, pak je je snorkelset uit de koffer en hup, weer snel het water in. De onderwaterwereld is zo mooi, met kleurrijke vissen, mooi koraal en natuurlijk de super leuke waterschildpadden. Tioman wordt ook wel het schildpadeiland genoemd: in de maanden maart tot eind oktober komen de zeeschildpadden hier aan land om hun eieren te leggen. En ja, die komen natuurlijk ook uit en dan kruipen er tientallen kleine schildpadjes over het zand richting de zee!!

Dag 2

Vrije dag

Er heerst een heerlijk relaxte sfeer op het eiland. Vul deze dag zo actief of passief in als je wilt. Verspreid over het eiland vind je verschillende duikscholen waar je duikcursussen kan volgen. Aan het einde van de middag is er vast wel ergens happy hour, dus bestel een cocktail en geniet van de bijzondere zonsondergang!

Dag 3

Vrije dag

Vandaag is de dag vrij te besteden. Ook als je niet van duiken en snorkelen houdt, heeft Tioman genoeg te bieden: relax met een boek op het witte zandstrand of maak een mooie wandeling door de ruige natuur in het midden van het eiland. Het is een tropisch paradijs met witte stranden en een glasheldere, azuurblauwe zee. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijk relaxed strandverblijf!

Dag 4

Einde van deze bouwsteen

Vandaag reis je per ferry terug naar Mersing, waar de experience eindigt. Hierna kun je de reis door Maleisie per openbaar vervoer of per eigen huurauto vervolgen. 

Inclusief

  • Drie hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Genoemd vervoer per ferry 

Locatie bouwsteen

Schildpadden bij Tioman

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks