Rust op de Perhentians

Mooi duiken & lekker uitrusten

Mooi duiken & lekker uitrusten

Rust op de Perhentians

De Perhentians, wie kent ze niet? De eilandengroep aan de Oostkant van Maleisië. Ideaal om te duiken en te snorkelen. De Perhentian eilanden bestaan uit Perhentian Besar (groot) en Perhentian Kecil (klein). We bieden allebei de eilanden aan, dus je kunt kiezen.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst op Perhentian Besar of Kecil

Na een boottocht van ongeveer een uur kom je aan bij het paradijs. Omdat de Perhentians in het conservatieve deel van Maleisië liggen, is de rust bewaard gebleven. Perhentian Besar is het grootste eiland van de twee, Perhentian Kecil is het meest populair onder backpackers. Je kunt op beide eilanden heerlijk je rust pakken, prachtig snorkelen of gaan hiken door de jungle!

Dag 2

Vrije dag

Vandaag hoef je helemaal niets, alleen maar genieten! Genieten van de wuivende palmbomen, de prachtige stranden, het kristalheldere water en de kleurrijke koraaltuinen. 

Dag 3

Vrije dag

Ook vandaag is de dag vrij te besteden. Zin in iets actiefs? Trek je wandelschoenen aan, verken het groene binnenland en maak een trekking door de jungle!

Dag 4

Eind van deze bouwsteen

Na het ontbijt neem je de ferry terug naar Kuala Besut. Wil je liever langer genieten op de Perhentian Islands? Dat kan natuurlijk ook!

Inclusief

  • Drie hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Genoemd vervoer per ferry 

Locatie bouwsteen

Rust op de Perhentians

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks