Paradijselijk Pulau Pangkor

Hagelwit strand

Hagelwit strand

Paradijselijk Pulau Pangkor

Pulau Pangkor is een klein eiland aan de west kust tussen Kuala Lumpur en Penang. Het is een prachtig eiland met veel groen en hagelwitte stranden. Er komen weinig toeristen waardoor het een ideale plek is om te genieten van de rust.

Deze bouwsteen duurt 4 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst op Pulau Pangkor

Vandaag kom je met de boot aan op Pulau Pangkor. Wat je waarschijnlijk meteen opvalt zijn de roze gekleurde taxi’s die bij de steiger op je wachten. Na aankomst in het hotel kun je heerlijk bij het zwembad neerploffen of meteen het eiland gaan verkennen. 

Dag 2

Vrije dag

Vandaag is de dag vrij te besteden. Pangkor is een klein eiland (slechts 8 vierkante kilometer) en er komen nog relatief weinig toeristen. Deze dagen kun je daarom ideaal gebruiken om te genieten van de prachtige uitgestrekte stranden en heerlijk rustige en afgelegen baaien van het eiland. Heb je zin in wat meer actie? Het bergachtige eiland heeft een top van ruim 1200 meter (Pangkor Hill) en goede wegen zodat het leuk is om een fiets of brommertje te huren en het eiland rond te toeren.

Dag 3

Vrije dag

Vandaag is de dag vrij te besteden. Ga op zoek naar kleine baaien waar je het strand voor jezelf hebt en neem een kijkje bij het oude Nederlandse fort, een overblijfsel uit de 17e eeuw. Je komt sowieso langs allerlei kleine vissersdorpjes waar de tijd heeft stilgestaan. ’s Avonds kun je heerlijk eten in een van de kleine restaurants aan het strand.

 

Dag 4

Per boot terug naar Lumut, einde bouwsteen

Koffer gepakt? Of wil je nog langer genieten? Dan kun je het verblijf op Pulau Pangkor natuurlijk verlengen. Als je per ferry terug gaat naar het vaste land, dan kan je vanuit Lumut per bus of huurauto naar Penang reizen, om zo je reis over de Peninsula te vervolgen. Ben je aan het einde van je reis gekomen? Neem dan de bus terug naar Kuala Lumpur voor de terugvlucht naar Nederland.

Inclusief

  • Drie hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Genoemd vervoer per ferry

Locatie bouwsteen

Paradijselijk Pulau Pangkor

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks