Veelzijdig Penang

Cultuur & historie

Cultuur & historie

Veelzijdig Penang

Op het eiland Penang, met een 13 kilometer lange brug verbonden met het vaste land, is genoeg te doen en te zien; fantastische kleurrijke tempels, het oude Fort Cornwallis, ga shoppen op één van de Night Markets of neem de tram naar Penang Hill. Oja en met het woord gezelligheid weten ze wel raad. In de avond komt iedereen samen op de lokale markt, eet, drinkt en kletst met elkaar.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst op Penang

Waarschijnlijk kom je vandaag via de brug naar Penang toegereden. Je hebt hier nog veel cultuur om te bekijken. De stad Georgetown is niet voor niets uitgeroepen door de UNESCO tot World Heritage Site! 

Dag 2

Vrije dag

Doe vandaag wat je wilt. Bezoek je de tempels en de kerken? Ga je jezelf te buiten in Chinatown? Of ga je naar het koloniale district  met Fort Cornwallis en de St. George Church?

Misschien wil je wel helemaal niets en ga je lekker liggen op het strand met een verfrissend drankje in je hand. Wil je de hoogte in? Neem dan de tram naar Penang Hill en drink wat op het hoge terras met uitzicht over de stad of loop over de glazen Skywalk.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Deze experience eindigt na het ontbijt. Waar heb je zin in? Lekker luieren op Langkawi? Nou, dan lever je de huurauto in en pak je de ferry naar het Noorden.

Inclusief

  • Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Veelzijdig Penang

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks