Luieren op Langkawi

Strand & ontspanning

Strand & ontspanning

Luieren op Langkawi

Langkawi is zo’n typisch eiland uit de brochure; glasheldere zee, witte bounty stranden en de bekende palmbomen. Heerlijk hoor! Zin in actie? Huur een scooter of een fiets, neem de kabelbaan naar de Gunung Machingchang voor een magisch uitzicht én, voor de daredevils, wacht er een 125 meter lange Sky Bridge!

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst op Langkawi

In de verte zie je vanaf de ferry het eiland Langkawi al schitteren aan de horizon. Het komt steeds dichterbij. Na aankomst in de haven reis je op eigen gelegenheid naar het hotel. Vroeger was het eiland Langkawi onder andere een schuilplaats voor piraten, nu is het een fijne vakantiebestemming waar je heerlijk tot rust kunt komen. 

Dag 2

Vrije dag

Je kunt vandaag doen wat je wilt; helemaal niets en in een boek duiken of je huurt van scooter of fiets en je gaat het groene binnenland ontdekken. Je kan ook met de kabelbaan omhoog naar de top van de Gunung Machingchang om van een fantastisch uitzicht te genieten. Misschien heb je zin om je adrenaline te laten stromen en pak je nog even de Sky Bridge, een 125 meter lange brug nog hoger dan de boomtoppen!

Dag 3

Vrije dag

Vandaag heb je wederom een vrije dag op Langkawi. Wil je het water op om te duiken en/of te snorkelen? Ook dat kan! Boek een duik/snorkel tocht naar het Pulau Payar Marine Park en ontmoet de kleurrijke vissen.

 

Dag 4

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt houdt deze experience op. En nu? Zit je vakantie erop of mag je nog even van dit mooie land genieten. 

Inclusief

  • Drie hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Ferry van Penang naar Langkawi 

Locatie bouwsteen

Luieren op Langkawi

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks