Hoogtepunten van de Peninsula

Deze bouwsteen duurt 5 dagen

Deze bouwsteen duurt 5 dagen

Hoogtepunten van de Peninsula

Tijdens deze bouwsteen reis je langs de hoogtepunten van West-Maleisie. Je reist per openbaar maar kunt ook kiezen voor reizen per eigen huurauto, net wat je zelf prettig vindt. Vanuit Kuala Lumpur reis je naar Kuala Tembeling, de opstapplaats voor de boot naar het mooie regenwoud van het Taman Negara National Park.

Je verblijft twee nachten in de jungle waar je veel leuke activiteiten kunt doen. Na twee nachten reis je door naar de heuvelachtige Cameron Highlands waar je prachtige wandelingen kunt maken en een bezoek kunt brengen aan een theeplantage. Op de laatste dag reis je naar Penang waar deze bouwsteen eindigt.

Deze bouwsteen duurt 5 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Van Kuala Lumpur naar Taman Negara

Je reist vandaag per bus van Kuala Lumpur naar Kuala Tembeling. Hier stap je over in een boot die je in ongeveer 3 uur naar het Nationale Park Taman Negara brengt. Aan het einde van de middag kom je aan bij je hotel, prachtig gelegen midden in de jungle.

Het is ook mogelijk om Taman Negara en de Cameron Highlands per eigen huurauto te bezoeken. 

Dag 2

Vrije dag

Vanuit het hotel kun je, zelfstandig of met een gids, schitterende wandeltochten maken door het ongerepte oerwoud of vanuit je eigen bungalow luisteren naar een indrukwekkend concert van junglegeluiden. Ook kun je leuke activiteiten ondernemen, vraag bij de receptie van je hotel naar de mogelijkheden. Maak bijvoorbeeld een ‘Canopy Walkway Jungle Tour’ over hangbruggen tussen de boomtoppen, een nachtwandeling door de jungle of een ‘Rapid Shooting’ over 7 verschillende watervallen (je wordt nat)!

Dag 3

Van Taman Negara naar de Cameron Highlands

Per boot word je teruggebracht naar Kuala Tembeling, waar je in de bus stapt naar de Cameron Highlands, op een hoogte van ongeveer 1500 meter de belangrijkste plaats voor de productie van thee.

Dag 4

Vrije dag

Vanuit Tanah Rata kun je uitgebreide wandelingen maken door de prachtige natuur over gemarkeerde paden. Natuurlijk moet je ook een bezoek brengen aan een van de vele theeplantages die je in dit gebied aantreft. Wist je dat de beste thee blaadje voor blaadje geselecteerd wordt in de fabriek? Ook kun je vanuit het gezellige Tanah Rata een bezoek brengen aan de vlinderkwekerij en de diverse boomgaarden.

 

 

Dag 5

Van de Cameron Highlands naar Penang, einde bouwsteen

Vandaag gaat de reis verder. Je rijdt over de meer dan 13 kilometer lange brug naar het schiereiland Penang. De hoofdstad van Penang, Georgetown, is een gezellige stad met vele Chinese invloeden. Deze bouwsteen eindigt bij aankomst in Georgetown

Inclusief

  • Genoemd vervoer per bus (seat in)
  • Vervoer per boot van Kuala Tembeling naar Taman Negara en v.v. (seat in)
  • 4 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Hoogtepunten van de Peninsula

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks