Historie & fietsen in Malacca

Cultuur & fietsen

Cultuur & fietsen

Historie & fietsen in Malacca

Ervaar de Nederlandse invloeden, zo ver weg en toch een gevoel van thuiskomen. Met een gids ga je fietsend op pad door Malaca en langs het platteland. Je krijgt uitleg over wat er allemaal met de verschillende planten en bomen wordt gemaakt zoals palmolie, rubber en kokosolie. Het is ook een mooie manier om te zien hoe de mensen hier leven op het platteland.

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Malacca

Je kiest vandaag zelf hoe je naar Malacca reist, dit kan per bus of per huurauto. Vanuit Kuala Lumpur is het ongeveer twee uur rijden. Afhankelijk van de aankomsttijd kan je alvast wat rondslenteren door het gezellige centrum. 

Dag 2

Fietsen door Malacca

Vandaag ga je op de fiets de stad in! Je vindt hier nog veel koloniale gebouwen achtergelaten door  Nederlandse kolonisten. Ook ga je van de gebaande paden en fiets je langs het platteland. Hier leer je van alles over het maken van palmolie, kokosolie en rubber. De fietstocht eindigt weer in de stad. Als je te moe bent geworden van het fietsen, dan kan je een leuke, felgekleurde fietstaxi pakken, zodat je nog naar díe plekjes kan gaan, zonder dat het je energie kost. Aan het einde van de dag kan je nog een mooie boottocht maken. Frisse wind door je haren en een lekker drankje in je hand!

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt kan de rest van je reis beginnen. Zak je af naar het zuiden en ga je naar de wereldstad Singapore? Of heb je juist meer zin in rust en zoek je het hogerop bij de Taman Negara?

Inclusief

  • Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Prive fietstocht Malacca inclusief fietshuur en Engelssprekende gids

Locatie bouwsteen

Historie & fietsen in Malacca

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks