Easy Landing Singapore

Ontspannen aankomen in Singapore

Ontspannen aankomen in Singapore

Easy Landing Singapore

Nadat je bent aangekomen op het vliegveld van Singapore, je bagage hebt opgehaald en door de douane bent gegaan, staat de chauffeur op je te wachten. Hij brengt je naar je hotel voor de eerste twee overnachtingen in deze wereldstad.

 

 

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst op de luchthaven & transfer naar het hotel

Na aankomst op het vliegveld staat de chauffeur al op je te wachten om je naar je hotel te brengen voor de eerste twee overnachtingen. Afhankelijk van je aankomsttijd kan je meteen vandaag misschien al wat van de stad gaan verkennen.

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Vrije dag

Deze stad moet je een keer gezien hebben! Een mengelmoes van Indiase, Chinese, Arabische en westerse culturen. Naast een modern centrum vind je ook een Chinatown met de boeddhistische Thian Hock Keng tempel uit 1841, Little India waar je de indruk krijgt in Delhi rond te lopen en lokaal eten doe je op Arab street. Singapore heeft ook een prachtige dierentuin waar je in de avond met een treintje doorheen kan rijden.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Vandaag begint de rest van je reis. Je kunt bijvoorbeeld per bus naar Malacca reizen of vlieg direct door naar Kuala Lumpur!

Inclusief

  • Transfer van het vliegveld naar het hotel
  • 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Easy Landing Singapore

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks