Easy Landing Kuala Lumpur & fietsen door de stad

Relaxed aankomen in Kuala Lumpur

Relaxed aankomen in Kuala Lumpur

Easy Landing Kuala Lumpur & fietsen door de stad

Wat is er fijner dan dat er na een lange vlucht iemand op je staat te wachten die je naar je hotel brengt. De volgende dag staat er en leuke fietstocht op het programma. Kom je aan in Singapore? Ook dan kunnen we de aankomsttransfer en de hotelovernachtingen voor je regelen.

                        

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst en transfer naar het hotel

Wat is er fijner dan dat er na een lange vlucht iemand op je staat te wachten die je naar je hotel brengt. De volgende dag staat er en leuke fietstocht op het programma en ga je modern en authentiek Kuala Lumpur ontdekken!

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Fietsen door de stad

Vanmorgen staat er eerst een fietstochtje op het programma. Onder begeleiding van een  Nederlands – of Engelssprekende gids fiets je door de oudste nederzetting van de Kuala Lumpur: Kampong Bharu. Hierna bezoek je de Chow Kit Market, één van de oudste & drukste markten voor verse producten in de stad. Proef, ruik en voel de producten en ontdek nieuwe smaken. Om de hoek ligt de Sikh Tempel, rij daar ook nog even langs. Na deze fietstocht kan je de rest van de stad bekijken. Er is een super leuke Chinatown en er zijn  mooie tempels om te bezoeken. En natuurlijk mag een bezoek aan de Petronas Towers niet ontbreken.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt eindigt deze bouwsteen en kun je beginnen aan je de rest van je reis door Maleisië. Vanuit Kuala Lumpur kan je door naar de jungle van Taman Negara en of naar Malacca afreizen. We kunnen het zó voor je samenstellen dat het helemaal jouw reis wordt.

Inclusief

  • Transfer van het vliegveld naar het hotel in Kuala Lumpur
  • 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Fietshuur, veiligheidshesje en helm (optioneel)
  • Engelssprekende gids tijdens fietstour
  • Uitgebreide lunch inclusief drankjes, 2 flesjes water en een local fruit tasting tijdens fietstour 

Locatie bouwsteen

Easy Landing Kuala Lumpur & fietsen door de stad

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks