Borneo – Tropisch Lankayan

Strand & zee

Strand & zee

Borneo – Tropisch Lankayan

Het vrijwel onbewoonde eiland Lankayan in de Sulu zee is bedekt met tropisch regenwoud en omringd door een prachtig hagelwit zandstrand. Relaxen is hier aangeraden! Het is een klein eiland (ca. 2 kilometer lang) dus je kunt het eiland gemakkelijk rond lopen. Vooral de onderwaterwereld is zeker de moeite waard; je kunt met je snorkel zo vanaf het strand de zee inlopen, op zoek naar kleurrijke vissen. 

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Per boot van Sandakan naar Lankayan eiland

Vandaag vertrekt de boot naar Lankayan. Als je op het vliegveld aankomt wordt je daar opgewacht en naar de haven gebracht, als je in een hotel zit, dan wordt je daar opgehaald en naar de haven gebracht.

Na anderhalf uur varen kom je aan op het paradijs; klein, tropisch, wit strand en helderblauwe zee. Leg je spullen in je bungalow en neem een grote plons in de zee en… relax.

Dag 2

Vrije dag

Als je wat wil doen vandaag, dan kan je een duik – en snorkeltrip boeken. Tussen maart en mei heb je kans om walvishaaien te zien.

Van juni t/m september komen de zeeschildpadden hier aan wal om hun eieren te leggen. Wie weet heb je geluk en kan je de babyschildpadden zien op weg naar de zee!

Dag 3

Terug naar Sandakan, einde van deze bouwsteen

Vanmorgen vertrekt de boot al om 07.00 uur, zodat je rond 08.30 weer terug bent in Sandakan. Heb je hier nog geen zin in? Dan blijf je toch nog even, geef het van te voren aan ons door, dan boeken we nog wat nachtjes voor je bij. Of is het tijd om naar huis te gaan? Dan kan je vanuit Sandakan via Kuala Lumpur naar Nederland vliegen. 

Inclusief

  • Twee hotelovernachtingen inclusief 3 maaltijden per dag & ’s middags afternoon tea met snacks
  • Genoemd vervoer per bus & boot (in een internationale groep)

 

Locatie bouwsteen

Borneo – Tropisch Lankayan

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks