Borneo – indrukwekkend Bako National Park

Slapen bij de neusapen

Slapen bij de neusapen

Borneo – indrukwekkend Bako National Park

Het is maar een klein uurtje rijden vanaf Kuching, maar je bent meteen in een hele andere wereld. Het Bako National Park heeft prachtige flora & fauna, mangrovewoud, vleesetende planten en kolonie neusapen!

Deze bouwsteen duurt 2 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst in Bako National Park & neusapen spotten

Vanuit Kuching is het een klein uurtje rijden naar het Bako National Park. Aan de rand van het Bako National Park stap je op een boot en vaar je in 30 minuten naar je slaapplek voor vannacht. Neem, nadat je bent ingechecked, een kijkje bij het bezoekerscentrum. Hier vind je alles over de natuur en de kolonie neusapen.

Na de lunch ga je op pad met een gids. Je maakt een fantastische wandeling door het mangrovewoud en gaat op zoek naar de neusapen. Mocht je ze vandaag niet zien? Geen punt, je komt genoeg andere dieren tegen. Denk aan baardzwijnen, langstaart makaken, verzilverde bladapen, muisherten, slangen en heel veel verschillende soorten vogels.

Dag 2

Wandeling in het Bako National Park, terug naar Kuching

Vanmorgen vroeg kun je voor het ontbijt op zoek gaan naar de vele vogels in Telok Assam Bay. Na het ontbijt beklim je onder begeleiding van een gids een plateau. De klim naar het plateau is intensief, maar de beloning is een overvloed aan prachtige planten. Je hebt hier de kans om de vleesetende ‘pitcher plants’ en andere (vleesetende) planten te kunnen bewonderen.

Na de lunch reis per boot en bus terug naar Kuching. Indien je het verblijf in Bako National Park wilt verlengen met een nacht, dan kan dat natuurlijk ook. 

Inclusief

  • Eén hotelovernachting in een eenvoudige accommodatie inclusief ontbijt 
  • Maaltijden vanaf de lunch op dag 1 tot en met lunch op dag 2
  • Vervoer van en naar Bako National Park per auto en per boot (in een internationale groep)
  • Genoemde tours & excursies inclusief Engelssprekende gids (in een internationale groep)

Locatie bouwsteen

Borneo – indrukwekkend Bako National Park

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks