Borneo – naar de voet van Mount Kinabalu

Plons in warmwaterbronnen & loop over boomtoppen

Plons in warmwaterbronnen & loop over boomtoppen

Borneo – naar de voet van Mount Kinabalu

Samen met een ervaren gids bezoek je het Kinabalu National Park. Je neemt een plons in de natuurlijke warmwater bronnen bij de Poring hot springs. Hier kun je over de boomtoppen lopen met de canopy walk en heb je een fantastisch uitzicht!

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Van Kota Kinabalu naar Kinabalu National Park

Vanuit je hotel in Kota Kinabalu word je opgehaald om naar het Kinabalu National Park te gaan, het is ongeveer 2 uur rijden. Je hebt mooie uitzichten onderweg, vooral op de spectaculaire berg Mount Kinabalu. Omdat het park ongeveer 1600 meter boven zeeniveau ligt, is het een stuk koeler dan in Kota Kinabalu. Je maakt vandaag een wandeling in het park onder begeleiding van een gids om alle flora en fauna te ontdekken.

Na de lunch kun je een videopresentatie over het park bijwonen en aansluitend een wandeling door de botanische tuin met vleesetende planten en mooie orchideeën maken. ’s Avonds kun je vanuit de lodge genieten van een prachtig uitzicht over Mount Kinabalu.

Dag 2

Bezoek aan de Poring Hot Springs

Na het ontbijt volgt een transfer naar de Poring Hot Springs, ongeveer een uur rijden vanuit je lodge. In het park kun je prachtige wandelingen maken, en een wandeling over de hangende ‘canopyboardwalk’ mag natuurlijk niet ontbreken. Geniet daarna van een bad in het hete water van de bronnen, een ware ontspanning voor de spieren. In de middag ga je weer terug naar de lodge, waar je na het eten zelf nog een relaxte wandeling kunt maken op zoek naar het nachtleven rond de lodge.

Dag 3

Terug naar Kota Kinabalu, einde bouwsteen

Vandaag word je weer teruggebracht naar Kota Kinabalu. Natuurlijk kunnen wij de aansluitende overnachting in Kota Kinabalu voor je regelen of je kunt ervoor kiezen om naar Sandakan vliegen voor een bezoek aan de jungle van Kinabatangan, Selingan & Sepilok. 

Inclusief

  • Twee overnachtingen in een lodge inclusief ontbijt
  • Lunch en diner op dag 1 en 2 
  • Genoemde tours & excursies inclusief Engelssprekende gids 
  • Entreegeld voor het Kinabalu National Park en voor de Poring Hot Springs

 

Locatie bouwsteen

Borneo – naar de voet van Mount Kinabalu

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks