Batu Cave & Vuurvliegjes vanuit Kuala Lumpur

Ontdek een grote kolonie met vuurvliegjes langs de Selangor rivier

Ontdek een grote kolonie met vuurvliegjes langs de Selangor rivier

Batu Cave & Vuurvliegjes vanuit Kuala Lumpur

Een indrukwekkende dag, waarbij je vanuit Kuala Lumpur de Batu Caves en de vuurvliegjes bij Kuala Selangor bezoekt! Bij de indrukwekkende tempel, gebouwd in een grot, ontdek je een samensmelting van kleuren en beelden. Grote kans dat je onderweg apen tegenkomt. 'S avonds, als het donker wordt, trek je erop uit om vuurvliegjes te bekijken in het Kuala Selangor Firefly Park. 

Deze bouwsteen duurt 1 dag

Bekijk het programma

Dag 1

Batu Cave & Vuurvliegjes

Om 14.30 uur word je opgehaald bij je hotel om naar de Batu Caves te gaan (is vlakbij). Deze tempel is binnen een grot gebouwd. Ervoor staat een heel groot gouden standbeeld van Lord Murugan. De trappen zijn gezellig gekleurd en af en hou vooral de apen in de gaten, want die komen maar al te graag kijken of je nog eten op zak hebt. Eenmaal binnen is het een samensmelting van kleuren en beelden. Na dit leuke bezoek vertrek je naar het dorpje Kuala Selangor voor een vuurvliegjes-tour in het Kuala Selangor Firefly Park. In de avond, als het donker wordt, zie je het licht van de vuurvliegjes al knipperen. Nadat je lekkere verse vis hebt gegeten bij één van de visrestaurants, stap je in een bootje en vaar je over de Selangor rivier. Er woont hier een hele grote kolonie vuurvliegjes die allemaal vuur geven, een prachtig gezicht om te zien!

Inclusief

  • Privé transfers van- en naar het hotel
  • Bezoek Batu Caves
  • Boottocht Kuala Selangor Firefly Park
  • Diner in visrestaurant

Locatie bouwsteen

Batu Cave & Vuurvliegjes vanuit Kuala Lumpur

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks