Actie in het oerwoud van Taman Negara

Sportief & uitdagend

Sportief & uitdagend

Actie in het oerwoud van Taman Negara

Je reist per bus en boot naar het resort waar je verblijft. Als je hier aankomt leg je je koffer of tas in je kamer en ga je meteen al op pad om, samen met een gids, een avontuurlijke nachtwandeling te maken. De volgende dag staan er allerlei avontuurlijke activiteiten op het programma. Vroeg naar bed dus!

Reis je liever per eigen huurauto naar Taman Negara in plaats van het met openbaar vervoer? Dat kan ook! 

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst Taman Negara & nachtwandeling

Je reist vandaag eerst per bus vanuit het centrum van Kuala Lumpur naar Kuala Tembeling. Daar stap je over in een boot die je in ongeveer 3 uur naar het Nationale Park Taman Negara brengt. Geniet onderweg van het mooie groene uitzicht! Einde van de middag kom je aan bij je resort en kun je je koffer of tas in je kamer leggen. Hierna ga je op pad om, samen met de gids, het nachtleven in het oerwoud te ervaren! Er leven hier olifanten, tijgers, luipaarden, neushoorns en apen. Blijf goed bij de gids, je weet maar nooit…

Dag 2

Een dag vol actie

Na het ontbijt maak je, samen met een gids, een wandeling naar Teresik Hill. Het is best een steile wandeling naar de top. Eenmaal daar aangekomen wacht een fantastisch uitzicht op je! Hier kan je je geheugenkaart volschieten voordat je verdergaat naar de 300 meter lange hangbrug (de canopy walk). Hoog in de lucht tussen de boomtoppen voel je je als een aap, slingerend van boom naar boom op zoek naar eten. Na deze ervaring heb je even tijd om op adem te komen bij het resort.

In de middag maak je een boottocht naar de spectaculaire Lata Berkoh waterval. Vergeet je zwemkleding niet mee te nemen, want je hebt hier vrije tijd om het water in te plonsen.

Aan het einde van de middag ga je terug naar het resort.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Je kunt vandaag verschillende kanten op. Wij adviseren je om een huurauto op te halen in Kuala Tahan en door te reizen naar de Cameron Highlands.

Inclusief

  • 2 overnachtingen inclusief ontbijt
  • Genoemd vervoer per bus en boot (in een internationale groep)
  • Excursies volgens programma (in een internationale groep)
  • Engelssprekende gids tijdens excursies 

Locatie bouwsteen

Actie in het oerwoud van Taman Negara

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks