Malediven: Embudu Village

Ultiem genieten op het prachtige eiland Embudu

Ultiem genieten op het prachtige eiland Embudu

Malediven: Embudu Village

Embudu is een gezellig en informeel klein eiland met prachtige stranden, tropische palmbomen en een mooi koraalrif. Embudu ligt in de Zuid Male Atol, 8 km. van de luchthaven van Malé n de transfer duurt ca. 45 min per motorboot. Het eiland is prima geschikt voor duikers of snorkelaars. Het Embudu Village is onze absolute favoriet met een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding en erg mooie waterbungalows!

Deze bouwsteen duurt 4 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Transfer van de luchthaven van Malé naar Embudu Village

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Malé. Je verblijft op het eiland Embudu, dat in de Zuid-Malé Atol ligt, ongeveer 8 kilometer van de luchthaven. Hiervandaan word je in ongeveer 45 minuten per motorboot naar Embudu gebracht en dan kan het relaxen beginnen. Je overnacht in het Embudu Village.

Dag 2

Vrije dag

Vandaag heb je een vrije dag. Er zijn diverse activiteiten die je deze dagen kunt gaan doen. Zo kun je windsurfen, zeilen, waterskiën, (nacht)duiken en snorkelen (tegen betaling). Ook is er de mogelijkheid voor badminton, tafeltennis en volleybal. Het is ook mogelijk om een excursie te boeken naar diverse andere eilanden in de buurt.

Dag 3

Vrije dag

Vandaag is de dag vrij te besteden. Als je wilt relaxen kun je naar het beauty- en massagecentrum van het hotel gaan of lekker genieten op het strand. 

Dag 4

Transfer naar de luchthaven van Malé

Vandaag word je weer teruggebracht per motorboot naar de luchthaven van Malé. Je kunt natuurlijk ook nog wat langer op Embudu blijven, het verblijf op de Malediven is per dag te verlengen. 

Inclusief

  • Genoemde transfers per speedboot van- en naar de vliegvelden
  • 3 hotelovernachtingen op basis van volpension 

Locatie bouwsteen

Malediven: Embudu Village

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks