Malediven: Bandos Island Resort

Genieten aan het strand van Bandos

Genieten aan het strand van Bandos

Malediven: Bandos Island Resort

Bandos heeft een heerlijk strand en op slechts 40 meter van de kust vind je een huisrif met veel prachtig koraal. Het eiland ligt in de Noord-Male atol, op 8 km. van het vliegveld, de transfer per speedboot duurt slechts circa 20 minuten (inclusief). Bandos Island Resort is een van de oudste resorts van de Malediven! Het bestaat als sinds de jaren zeventig, maar is enkele jaren geleden volledig gerenoveerd. Het resort heeft vele extra’s en je zult je er daarom geen moment vervelen!

Deze bouwsteen duurt 4 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Van de luchthaven van Male naar Bandos

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Malé. Bandos ligt in de Noord-Malé Atol, ongeveer 8 kilometer van de luchthaven. Hiervandaan word je in ongeveer 20 minuten per speedboot naar Bandos gebracht. Je overnacht in het Bandos Island Resort. 

 

Dag 2

Vrije dag

Vandaag heb je een vrije dag. Er zijn diverse activiteiten die je deze dagen kunt gaan doen. Zo kun je gaan duiken (het hotel heeft een duikschool met eigen decompressiekamer), waterskiën, catamaran zeilen, tennissen en squashen. Ook is er de mogelijkheid voor tafeltennis, badminton, fitness en aerobics.

Dag 3

Vrije dag

Ook vandaag heb je een vrije dag. Als je wilt relaxen kun je  naar het beauty- en massagecentrum van het hotel gaan of lekker genieten aan het zwembad of op het strand.

Dag 4

Boottransfer van Bandos naar de luchthaven van Male

Vandaag word je weer teruggebracht per speedboot naar de luchthaven van Male. Maar je kunt natuurlijk ook nog wat langer op Bandos blijven, het verblijf op de Malediven is per dag te verlengen. 

Inclusief

  • Genoemde transfers per speedboot van- en naar het vliegveld
  • 3 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Malediven: Bandos Island Resort

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks