Mombasa: Diani Beach

De ideale plek om heerlijk bij te komen van alle ervaringen

De ideale plek om heerlijk bij te komen van alle ervaringen

Mombasa: Diani Beach

Aan de zuidkust bij Mombasa ligt het rustige, witte zandstrand van Diani Beach. Je overnacht hier in een prachtig, sfeervol hotel dat omringd is door palm- en baobabbomen. De ideale plek om heerlijk bij te komen van alle ervaringen tijdens je reis!

De bouwsteen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst Diani Beach

Na aankomst kun je lekker zwemmen in het zwembad of de zee! 's Avonds wordt het diner verzorgd bij je accommodatie, geniet van het prachtige uitzicht op een wit strand met palmbomen en zie de zon in de zee zakken. Mooie foto's gegarandeerd!

Dag 2

Vrije dag Diani Beach

Kom heerlijk tot rust vandaag! Plof bijvoorbeeld met een goed boek op een strandstoel of maak een strandwandeling. Je ziet regelmatig lokale bootjes liggen, de locals gebruiken deze om te vissen.

Zin in wat actie, doe dan mee met een potje beach volleybal!

Dag 3

Vrije dag Diani Beach

Ben je benieuwd naar de onderwaterwereld dan kun je ter plaatse een snorkeltrip boeken naar koraaleiland Wasini. In het heldere water zijn vele tropische vissen te zien in allerlei kleuren! Als je geluk hebt spot je tijdens de boottocht ook nog dolfijnen.

Dag 4

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt is deze bouwsteen ten einde. We kunnen een transfer naar het vliegveld van Mombasa verzorgen indien gewenst. Of misschien heb je meer tijd en wil het strandverblijf verlengen? Je kunt eventueel ook kiezen voor een verblijf aan Bamburi Beach in de Severin Sea Lodge. Geef het aan ons door en we maken je reisvoorstel graag op maat!

Inclusief

  • 3 hotelovernachtingen op basis van halfpension

Locatie bouwsteen

Mombasa: Diani Beach

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks