Easy Landing Nairobi

Ontspannen aankomen in Kenia

Ontspannen aankomen in Kenia

Easy Landing Nairobi

Een ideaal begin van je reis: na aankomst op het vliegveld van Nairobi word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel van je keuze in Nairobi brengt. In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar je hotel en de eerste twee overnachtingen, de rest van de reis vul je zelf in!

De bouwsteen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst op de luchthaven & transfer

Na aankomst op het vliegveld van Nairobi word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel brengt waar je 2 nachten verblijft.

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Vrije dag

Nairobi is de hoofdstad van Kenia en het economische en politieke centrum van het land. Hier vind je een aantal bezienswaardigheden zoals het Nationale Museum en het huis van Karen Blixen, schrijfster van het boek Out of Africa.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Na het ontbijt kan de verdere reis door Kenia beginnen! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Safari: Hoogtepunten van Kenia.

Inclusief

  • Transfer van het vliegveld naar hotel
  • 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

Locatie bouwsteen

Easy Landing Nairobi

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks