Jordanië met chauffeur

9-daagse reis langs Amman - Petra - Wadi Rum - Aqaba - Dode Zee - Amman

Highlights van Jordanië

Comfortabel verkennen

Rondreis per privé-auto met chauffeur waarbij je comfortabel langs de mooie bezienswaardigheden wordt gereden. De reis begint relaxed met twee overnachtingen in Amman. Vervolgens rijd je langs de King’s Highway richting Petra, een van de zeven wereldwonderen.

Je overnacht in een bedoeïenenkamp in de Wadi Rum woestijn en je verblijft in Aqaba aan de Rode Zee, waar je prachtig kunt snorkelen. Op de terugweg naar Amman is er natuurlijk nog tijd om in het water van de Dode Zee te dobberen!

 • 1
  Amman

  Aankomst in Amman, transfer van het vliegveld naar hotel

  Je vliegt op Amman, een vlucht van ongeveer 5 uur. Bij aankomst word je verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger. Tijdens je rit door de stad proef je al de magische sfeer. Kom na je lange reis tot rust in je hotel.

  Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

  01
  1 nacht
  4 uur 40 min
  Amman
 • 2
  Amman

  Vrije dag in Amman

  Amman wordt gekroond door de hooggelegen citadel met aan de voet van een heuvel het oude amfitheater waar 5000 mensen nog steeds concerten kunnen bijwonen. Amman bestond oorspronkelijk uit zeven heuvels, maar is inmiddels uitgegroeid tot een stad met ongeveer 1,5 miljoen inwoners, verdeeld over zo’n 19 heuvels nu.

  02
  1 nacht
 • 3
  Petra

  van Amman via Madaba, Mount Nebo en Kerak naar Petra

  Vandaag reis je per privé-auto met chauffeur via Madaba, Mount Nebo en Kerak naar Petra (ca. 300 km). In Mount Nebo heb je de gelegenheid om de berg waar Mozes het beloofde land zag te bezoeken en in Kerak waan je je in de kruisvaardertijd.

  03
  1 nacht
  5 uur
 • 4
  Petra

  Vrije dag in Petra

  Deze vrije dag heb je tijd om de stad Petra te verkennen. Dit stadje is wereldberoemd omdat het uit roze rotsen is uitgehakt. Petra is niet voor niets uitgeroepen tot één van de zeven Wereldwonderen! Deze stad is gebouwd door de Nabateeën en is alleen toegankelijk via een nauwe kloof, de Siq.

   

  04
  1 nacht
 • 5
  Wadi Rum

  Van Petra naar Wadi Rum

  Vandaag brengt de chauffeur je naar de woestijn bij Wadi Rum (ca. 105 km), een woestijn vol indrukwekkende rotsformaties en uitgestrekte zandvlaktes. In Wadi Rum overnacht je in een bedoeïenenkamp, in een tent onder de sterrenhemel in de woestijn waar ook de film ‘Lawrence of Arabia’ is opgenomen.

  05
  1 nacht
  1 uur 45 min
 • 6
  Aqaba

  Van Wadi Rum naar Aqaba

  Vandaag reis je per privé-auto met chauffeur van het woestijnachtige Wadi Rum naar Aqaba (ca. 65 km). Tijdens je verblijf in Aqaba kun je genieten van de onderwaterwereld van de Rode Zee of lekker uitrusten aan het strand.

  06
  1 nacht
  1 uur
 • 7
  Aqaba

  Vrije dag Aqaba

  Geniet van een heerlijke vrije dag.

  07
  1 nacht
 • 8
  Amman

  Van Aqaba via de Dode Zee naar Amman

  De chauffeur brengt je deze dag van Aqaba via de Dode Zee weer terug naar Amman (ca. 350 km). Laat je ronddrijven op het zoute water van de Dode Zee en ook een modderbad kan hier natuurlijk niet ontbreken. Hierna word je teruggebracht naar Amman.

  08
  1 nacht
  5 uur
 • 9
  Amsterdam

  Transfer naar vliegveld, vertrek uit Amman, aankomst in Amsterdam

  Na de laatste dag in Amman is deze rondreis jammer genoeg afgelopen en is het weer tijd om naar huis te vertrekken. Je word per transfer naar het vliegveld van Amman gebracht voor je vlucht naar Amsterdam.

  09

Inclusief

 • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
 • 1 overnachting in een tent op basis van halfpension
 • Transfers per auto met Engelssprekende chauffeur 

 

Locatie rondreis

Jordanië met chauffeur

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

 • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
 • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
 • Wij kennen de landen in detail
 • Beleef elke dag iets onvergetelijks