Highlights Jordanië met chauffeur

Zo veel moois te zien

Zo veel moois te zien

Highlights Jordanië met chauffeur

In een week reis je, per eigen auto met chauffeur, langs de hoogtepunten van Jordanië. Je begint in Amman, waar je kennis maakt met de bijzondere cultuur van Jordanië. Dan brengt de chauffeur je via Madaba, Mount Nebo en Kerak naar Petra, waar je voldoende tijd hebt om de stad en de omgeving te verkennen.

Hierna ga je op avontuur in de woestijn van Wadi Rum en kan je ontspannen op het strand van Aqaba aan de Rode Zee. Voordat je weer teruggaat naar Amman, maak je een stop bij de Dode Zee, waar je kan dobberen in het zoute water.

Deze bouwsteen duurt 7 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Van Amman via Madaba, Mount Nebo en Kerak naar Petra

Vandaag reis je via Madaba, Mount Nebo en Kerak naar Petra (ca. 300 km). In Mount Nebo heb je de gelegenheid om de berg waar Mozes het beloofde land zag te bezoeken en in Kerak waan je je in de kruisvaardertijd.

Dag 2

Vrije dag

Deze vrije dag heb je tijd om de stad Petra te verkennen. Dit stadje is wereldberoemd omdat het uit roze rotsen is uitgehakt. Petra is niet voor niets uitgeroepen tot één van de zeven Wereldwonderen! Deze stad is gebouwd door de Nabateeën en is alleen toegankelijk via een nauwe kloof, de Siq.

Dag 3

Van Petra naar Wadi Rum

Hierna brengt de chauffeur je naar de woestijn bij Wadi Rum (ca. 105 km), een woestijn vol indrukwekkende rotsformaties en uitgestrekte zandvlaktes. In Wadi Rum overnacht je in een bedoeïenenkamp.

 

Dag 4

Van Wadi Rum naar Aqaba

Vandaag reis je per privé-auto met chauffeur van het woestijnachtige Wadi Rum naar Aqaba. Tijdens de twee nachten in Aqaba kun je genieten van de onderwaterwereld van de Rode Zee of lekker uitrusten aan het strand.

Dag 5

Vrije dag

Geniet van een heerlijke dag aan het strand.

Dag 6

Van Aqaba via de Dode Zee naar Amman

De chauffeur brengt je deze dag van Aqaba via de Dode Zee weer terug naar Amman (ca. 350 km). Laat je ronddrijven op het zoute water van de Dode Zee en ook een modderbad kan hier natuurlijk niet ontbreken. Hierna word je teruggebracht naar Amman.

Dag 7

Einde van deze bouwsteen

Na de laatste dag in Amman is deze bouwsteen afgelopen en is het weer tijd om naar huis te vertrekken.

Inclusief

  • Transfer per auto met Engelssprekende chauffeur
  • Hotelovernachtingen met ontbijt, behalve in Wadi Rum op basis van halfpension

Locatie bouwsteen

Highlights Jordanië met chauffeur

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks