Easy Landing Amman

Ontspannen aankomen in Amman

Ontspannen aankomen in Amman

Easy Landing Amman

Na aankomst op het vliegveld word je opgewacht door een chauffeur die je naar je hotel brengt. In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar het hotel en de eerste twee overnachtingen in Amman. Deze Easy Landing is een ideaal begin van je reis, je kunt zelf de rest van je reis invullen door een keuze te maken uit onze bouwstenen en op deze manier het land verder te verkennen.

 

 

Deze bouwsteen duurt 3 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Aankomst & transfer van het vliegveld naar hotel

Na aankomst op de luchthaven van Amman word je opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent en naar je hotel gebracht. Afhankelijk van je aankomsttijd kun je nog even de stad in.

Deze reis is zonder internationale retourvlucht. Graag helpen we je bij het vinden van een internationale vlucht. Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. 

Dag 2

Vrije dag

Amman wordt gekroond door de hooggelegen citadel met aan de voet van een heuvel het oude amfitheater waar 5000 mensen nog steeds concerten kunnen bijwonen. Amman bestond oorspronkelijk uit zeven heuvels, maar is inmiddels uitgegroeid tot een stad met ongeveer 1,5 miljoen inwoners, verdeeld over zo’n 19 heuvels nu.

Dag 3

Einde van deze bouwsteen

Vandaag eindigt deze bouwsteen en kan de rest van de reis door Jordanië beginnen. 

Inclusief

  • Transfer van vliegveld naar hotel
  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt

 

 

Locatie bouwsteen

Easy Landing Amman

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks