Tokyo: Sumo ceremonie & worstelen – halve dag excursie

Maak kennis met de nationale sport van Japan

Maak kennis met de nationale sport van Japan

Tokyo: Sumo ceremonie & worstelen – halve dag excursie

Sumoworstelen is dé nationale sport van Japan en het is een zeer traditionele sport die nog stamt uit oude tijden. Tijdens deze excursie kun je genieten van de ‘Dohyo-iri’ ceremonie en een Sumo wedstrijd!

Duur: circa 5 uur
Aanvang: circa 13.40 uur
Vertrek: er is een pick-up schema bij circa 40 hotels in Tokyo, de excursie zelf begint op het Hamamatsucho busstation, waar je met de pick up service al naar toe bent gebracht

Tourdata: 12-26 januari, 10-24 mei, 13-27 september 2020

Deze bouwsteen duurt 1 dag

Bekijk het programma

Dag 1

Sumo ceremonie & worstelen

Vanaf het Hamamatsucho busstation reis je met de bus naar Ryogoku station, vanaf daar wandel je naar het Sumo Museum & Ryokan Kokugakan, de belangrijkste Sumo wedstrijdhal in Tokyo. Hier kun je genieten van de ‘Dohyo-iri’, dit is de traditionele ceremonie bij het betreden van de ring door de Sumo worstelaars.

En natuurlijk zie je ook een echte Sumo wedstrijd! Er worden kaartjes gereserveerd in de B-klasse (‘second floor seats’). Aan het begin van de avond reis je terug naar het Ryogoku station, hier is de excursie afgelopen. De gids kan je uitleggen hoe je het beste terug kunt reizen naar je hotel.

Inclusief

  • Engelssprekende gids

Locatie bouwsteen

Tokyo: Sumo ceremonie & worstelen – halve dag excursie

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks