Dagexcursie vanuit Tokyo naar Nikko & Kegon watervallen

Bezoek de hoogste waterval van Japan

Bezoek de hoogste waterval van Japan

Tokyo: Nikko Toshogu Shrine & Kegon watervallen

Duur: circa 10,5 uur
Aanvang: circa 09.00 uur
Vertrek: er is een pick-up schema bij circa 40 hotels in Tokyo, de excursie zelf begint op het Hamamatsucho Busstation, waar je met de pick-up service al naar toe bent gebracht.

Deze bouwsteen duurt 1 dag

Bekijk het programma

Dag 1

Nikko Toshogu Shrine & Kegon watervallen

Vanaf het Hamamatsucho Busstation rijd je per bus naar de Nikko Toshogu Shrine. Deze prachtige tempel is het mausoleum voor de in 1616 overleden shogun Tokugawa Ieyasu.

Vele duizenden vakmensen, houtbewerkers en Japanse kunstenaars hebben hier tientallen jaren aangewerkt! Het is een uniek complex met prachtig versierde tempels, poorten en shrines waarvan enkele op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Hierna is het tijd voor een heerlijke lunch in Japanse stijl, deze lunch is inclusief. Na de lunch reis je per bus in circa 10 minuten naar Lake Chuzenji.

Volgende stop is de prachtige Kegon waterval, hier vind je de hoogste waterval van Japan in een prachtige omgeving. In de middag rijd je per bus weer terug naar Tokyo. De excursie eindigt op Shinjuku of Ginza station, de gids kan je uitleggen hoe je het beste terug kunt reizen naar je hotel. 

Inclusief

  • Engelssprekende gids
  • Lunch

Locatie bouwsteen

Dagexcursie vanuit Tokyo naar Nikko & Kegon watervallen

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks