Tokyo morning – halve dag excursie

Bezoek de hoogtepunten van Tokyo

Bezoek de hoogtepunten van Tokyo

Tokyo morning – halve dag excursie

Tijdens deze excursie bezoek je in een halve dag enkele hoogtepunten van Tokyo zoals de Tokyo Tower en Nakamise Shopping Arcade.

De tour eindigt bij de Marunouchi South Entrance van het Tokyo Station. Vanaf daar kun je zelf de stad verder verkennen of terug reizen naar je hotel.

Duur: circa 4 uur
Aanvang: circa 08.30 uur
Vertrek: er is een pick-up schema bij circa 40 hotels in Tokyo, de excursie zelf begint om 09.00 uur op het Hamamatsucho Busstation, waar je met de pick-up service al naar toe bent gebracht.

Deze bouwsteen duurt 1 dag

Bekijk het programma

Dag 1

Halve dag excursie

De eerste bezienswaardigheid is het Tokyo Tower Observatorium. Het observatorium is een ijzeren constructie van 333 meter hoog en daarmee net 13 meter hoger dan de Eiffel toren.
Je bezoekt het main deck op 150 meter. Indien je het hoger gelegen top deck op 250 meter wilt bezoeken kan dit tegen een toeslag (lokaal te voldoen).

De volgende stop is een bezoek aan de tuinen rondom het Imperial Palace Plaza (je gaat het paleis zelf niet in). Hierna rijd je met de bus naar de Nakamise Shopping Arcade. Deze historische winkelstraat uit de 17e eeuw heeft een prachtige entree van waaruit je naar de Senso- ji Tempel loopt.

De tour eindigt bij de Marunouchi South Entrance van het Tokyo Station. Vanaf daar kun je zelf de stad verder verkennen of terugreizen naar je hotel.

Inclusief

  • Engelssprekende gids

Locatie bouwsteen

Tokyo morning – halve dag excursie

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks