Tokyo & Kyoto

Leer Tokyo en Kyoto kennen

Leer Tokyo en Kyoto kennen

Tokyo & Kyoto

Tijdens deze bouwsteen heb je alle tijd om op je gemak de steden Tokyo en Kyoto te leren kennen. Er is zo veel te zien, dat je deze dagen wel nodig hebt. Na de Easy Landing blijf je nog een paar dagen in  Tokyo. Er zijn er veel bezienswaardigheden in de diverse wijken, maar ook in de omgeving van Tokyo zijn er leuke excursies te maken. Zo heb je de prachtige watervallen van Kegon, Mount Fuji en de Tsukiji vismarkt in de buurt zitten.

Hierna rijd je per luxe Shinkansen trein naar Kyoto, een traditionele Japanse stad. Kyoto is de oude keizerlijke hoofdstad van Japan, en eigenlijk een must tijdens je reis door Japan. De historische monumenten van oud Kyoto (Kyoto, Uji en Otsu) zijn in 1994 door UNESCO tot Cultureel Wereld Erfgoed uitgeroepen, je zult je hier zeker niet vervelen! Verken het gouden Paviljoen en het Nijo kasteel per fiets of boek één van de vele dagexcursies om de omgeving van Kyoto te bekijken.

Deze bouwsteen duurt 7 dagen

Bekijk het programma

Dag 1

Vrije dag

Je blijft na je Easy Landing nog twee nachten extra in Tokyo omdat in deze stad zo veel te zien is dat je eigenlijk altijd tijd te kort komt! Naast alle bezienswaardigheden in de diverse wijken in de stad Tokyo zelf, zijn er ook excursies te boeken naar plaatsen  in de omgeving van Tokyo.

Dag 2

Vrije dag

Bezoek de diverse wijken die Tokyo rijk is, kijk je ogen uit, bezoek musea of geniet van de diverse parken die in de stad te vinden zijn.

Dag 3

Per trein naar Kyoto

Vandaag reis je per trein naar Kyoto, een traditionele Japanse stad die door de Unesco tot Cultureel Wereld Erfgoed is uitgeroepen. Kyoto is de oude keizerlijke hoofdstad van Japan en eigenlijk een must tijdens je reis door Japan. Deze bijzondere en gezellige tempelstad heeft vele bezienswaardigheden, zodat je hier gemakkelijk enige dagen kunt verblijven.

Dag 4

Vrije dag

Je kunt natuurlijk op eigen houtje alle bezienswaardigheden bezoeken maar je kunt er ook voor kiezen van te voren een van onze excursies bij te boeken. Ook zijn er diverse plaatsen in de omgeving, die prima vanuit Kyoto te bezoeken zijn als dagexcursie. Hoogtepunten van Kyoto zijn het Gouden Paviljoen Kinkakuji en het Nijo kasteel.

Dag 5

Vrije dag

Het treinstation van Kyoto ligt midden in de stad en vanaf hier vertrekken nagenoeg alle bussen. Ook hier vind je een prima metronetwerk, maar het is ook erg leuk om Kyoto op de fiets te verkennen!

Dag 6

Vrije dag

Maak een wandeling door de oude wijk Gion en wie weet heb je het geluk om een geisha tegen het lijf te lopen. Een bezoek aan het bamboe bos is ook een aanrader of ga lekker eten in ramenstreet op de bovenste verdieping van Kyoto station. 

Inclusief

  • JR Shinkansen (bullet-train) treinticket Tokyo – Kyoto (Nozomi) 2e klas
  • 6 hotelovernachtingen volgens programma.

Locatie bouwsteen

Tokyo & Kyoto

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks