Nara ‘highlights’ – halve dag excursie

Breng een bezoek aan de hoogtepunten van Nara

Breng een bezoek aan de hoogtepunten van Nara

Nara ‘highlights’ – halve dag excursie

Tijdens deze excursie bezoek diverse tempels, de hoogtepunten van Nara!

Duur: circa 5 uur
Aanvang: circa 13.30 uur
Vertrek: er is een pick-up en drop-off schema bij circa 10 hotels in Kyoto, de excursie zelf begint op de AVANTI Sunrise Tour desk op Kyoto station.

Deze bouwsteen duurt 1 dag

Bekijk het programma

Dag 1

Halve dag excursie

De eerste bezienswaardigheid is de Todaji tempel met de grote Boeddha. De tempel is gebouwd is het jaar 752 en je vindt hier één van de grootste bronzen Boeddha beelden ter wereld.

Het beeld is meer dan 16 meter hoog en heeft een gezicht van bijna 5 meter lang en 3 meter breed. Vanaf de tempel wandel je naar het Nara Park, ook wel het ‘Deer Park’ genoemd vanwege de vele herten die je hier vindt. Hierna rijd je per bus naar de Kasuga Shrine. De tempel ligt in het bos, wat zorgt voor een speciale sfeer van serene rust. Sinds de oprichting in het jaar 710 wordt het elke 20 jaar opnieuw gebouwd. Langs de weg tussen de verschillende gebouwen vind je maar liefst 3000 lantaarns opgesteld. Ook bezoek je Nara Nagomikan. Uiteindelijk word je afgezet bij je hotel in Kyoto of een hotel in de buurt.

Inclusief

  • Vervoer
  • Engelssprekende gids

Locatie bouwsteen

Nara ‘highlights’ – halve dag excursie

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks