Mount Fuji dagexcursie vanuit Tokyo (retour per trein)

Breng een bezoek aan de prachtige Mount Fuji

Breng een bezoek aan de prachtige Mount Fuji

Mount Fuji dagexcursie vanuit Tokyo (retour per trein)

Tijdens deze excursie bekijk je de prachtige Mount Fuji vanuit diverse uitkijkpunten, zoals het Fuji Visitor Centrum en Lake Ashi! Vanuit het Hamamatsucho Busstation in Tokyo reis je per bus naar het Fuji Visitor Centrum.

Duur: circa 10,5 uur
Aanvang: circa 09.00 uur
Vertrek: er is een pick-up schema bij circa 40 hotels in Tokyo, de excursie zelf begint op het Hamamatsucho Busstation, waar je met de pick-up service al naar toe bent gebracht.

Deze bouwsteen duurt 1 dag

Bekijk het programma

Dag 1

Mount Fuji – Hakone hele dag excursie

Vanaf het obervatorium heb je een prachtig uitzicht over Mount Fuji. In het centrum kun je alle informatie vinden over het ontstaan van de vulkaan, de flora en fauna en de prachtige omgeving. Na het bezoek gaat de bus verder naar het Mount Fuji ‘5e station’, dit is het hoogste punt waar je per bus kunt komen. Hier heb je ook de mogelijkheid van een heerlijke lunch in Japanse stijl te genieten (inclusief). Na de lunch gaat de bus verder naar Kojiri aan het Lake Ashi, waar je een cruise maakt over het meer.

Op een heldere dag kun je besneeuwde top van de Mount Fuji weerspiegeld zien in het water van het meer! Het meer zit vol met vis, zodat het een populaire bestemming is voor vissers en voor dagtochtjes met de boot. Dan ga je met de kabelbaan naar de top van Mount Komagatake (1.327 m). Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over Mount Fuji, Lake Ashi, Mount Futago en de bergen van het Izu eiland in de verte. Daarna reis je per bus naar Odawara Station. Vanaf hier reis je per luxe Shinkanse trein (Kodama) naar Shinagawa Station en vervolgens naar Tokyo Station. Hier is de tour ten einde. De gids zal je uitleggen hoe je het beste terug kunt reizen naar je hotel!

Inclusief

  • Vervoer
  • Engelssprekende gids
  • Lunch

Locatie bouwsteen

Mount Fuji dagexcursie vanuit Tokyo (retour per trein)

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks