Kyoto & Nara ‘highlights’ – hele dag excursie

Bezoek de bezienswaardigheden van Kyoto en Nara

Bezoek de bezienswaardigheden van Kyoto en Nara

Kyoto & Nara ‘highlights’ – hele dag excursie

Duur: circa 11 uur
Aanvang: circa 08.30 uur
Vertrek: er is een pick-up en drop-off schema bij circa 10 hotels in Kyoto, de excursie zelf begint op de AVANTI Sunrise Tour desk op Kyoto station.

Excursiedata: Van 5 januari tot en met 28 februari op dinsdag, donderdag en zaterdag. Vanaf 1 maart tot en met 29 december dagelijks. In het weekeinde is het Kyoto Imperial Palace gesloten en bezoek je de Kitano-tenmangu Shrine.

Deze bouwsteen duurt 1 dag

Bekijk het programma

Dag 1

Hele dag excursie

De eerste bezienswaardigheid is het Nijo Kasteel, gebouwd in het jaar 1603. De prachtige architectuur is zeer de moeite waard. De volgende stop is het Gouden Paviljoen, aan de voet van Kinugasa Hill. Het gebouw is oorspronkelijk gebouwd als een woonhuis in de 14e eeuw.

Later is het huis een Boeddhistische tempel geworden met de naam Rukuonji. Hierna rijd je per bus naar het Kyoto Imperial Palace. Het paleis staat bekend om de eenvoudige, elegante stijl. Tot de verhuizing van de hoofdstad naar Tokyo was dit het paleis van de keizer. Hierna volgt een buffetlunch, deze is inclusief. Na de lunch reis je per bus naar Nara. De eerste bezienswaardigheid in Nara is de Todaji tempel met de grote Boeddha. De tempel is gebouwd in het jaar 752 en je vindt hier één van de grootste bronzen Boeddhabeelden ter wereld. Het beeld is meer dan 16 meter hoog en heeft een gezicht van bijna 5 meter lang en 3 meter breed.

Vanaf de tempel wandel je naar het Nara Park, ook wel het ‘Deer Park’ genoemd vanwege de vele herten die je hier vindt. Hierna rijd je per bus naar de Kasuga Shrine. De tempel ligt in het bos, wat zorgt voor een speciale sfeer van serene rust. Sinds de oprichting in het jaar 710 wordt het elke 20 jaar opnieuw gebouwd. Langs de weg tussen de verschillende gebouwen vind je maar liefst 3.000 lantaarns opgesteld. De laatste stop is Nara Nagomi Kan en hierna word je afgezet bij je hotel in Kyoto of een hotel in de buurt.

Inclusief

  • Engelssprekende gids

Locatie bouwsteen

Kyoto & Nara ‘highlights’ – hele dag excursie

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks