Hiroshima & Miyajima Highlights

ontdek de hoogtepunten van Hiroshima

ontdek de hoogtepunten van Hiroshima

Hiroshima & Miyajima Highlights

Tijdens deze prive excursie in Hiroshima bezoek je me een Engelssprekende gids verschillende hoogtepunten zoals het Peace Memorial Park, de Atomic Bomb Dome en het eiland Miyajima.

Duur: circa 8 uur
Aanvang: circa 09.30 uur
Vertrek: vanaf de lobby van het hotel waar je verblijft

Deze bouwsteen duurt 1 dag

Bekijk het programma

Dag 1

Hele dag excursie

Hiroshima heeft een tragische historie waar veel van en over te leren is, maar dat is niet alles wat er in deze westelijk gelegen stad te doen is. Een prachtige Japanse landschapstuin, een overheerlijke lokale lunch, en de beroemde Shinto tori poort in het water en het heilige eiland dat daarbij hoort; het komt allemaal voorbij in deze highlight tour van Hiroshima en Miyajima.

De eerste plek die je bezoekt is de mooie Shukkei-en tuin, waar je met een beetje fantasie miniatuur landschappen terug kunt vinden. Daarna komt de tragische geschiedenis aan bod in het Peace Memorial Park, waar je onder andere de Atomic Bomb Dome en het indrukwekkende museum zult bezoeken. De gids kan je meer achtergrond geven bij wat je allemaal ziet! 

Daarna is het tijd voor een echt lokale lunch, okonomiyaki. Deze Japanse versie van onze pannenkoek is voortgekomen uit de nasleep van de oorlog toen er gekookt moest worden met wat er maar voorhanden was. Tegenwoordig wordt het baksel vervaardigd uit kwalitatief goede ingrediënten en is het een favoriet gerecht bij jong en oud.

In de middag bezoek je het eiland Miyajima, vooral bekend om de schitterende tori poort die in het water lijkt te zweven bij hoogtij. Je kunt de poort van dicht bij bekijken en genieten van de vredige atmosfeer op dit eiland. Een mooie afsluiter van deze indrukwekkende dag.

Inclusief

  • Engelssprekende lokale gids
  • Reiskosten, entree en lunchvergoeding voor de lokale gids

Locatie bouwsteen

Hiroshima & Miyajima Highlights

Wij creëren samen jóuw perfecte reis

Wil jij ook je droomreis beleven?

Heb je een droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een reisvoorstel op maat!

  • Wij creëren samen jóuw, perfecte reis
  • Wij zorgen voor onbezorgde reizen
  • Wij kennen de landen in detail
  • Beleef elke dag iets onvergetelijks